L'Handbol Sant Cugat lluitarà per l'ascens, i altres resultats destacats de la jornada

El Junior FC masculí d'Hoquei Herba empata a domicili, i el Sant Cugat FC masculí i femení retornen al camí de la victòria

L'Handbol Sant Cugat va aconseguir la victòria en la seva visita a la pista del Sant Martí Adrianenc amb un resultat de 38 a 43. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres, s'han assegurat la seva plaça per la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, quan falten dues jornades per finalitzar la lliga.

Els de Daniel Ariño tenien clar el seu objectiu, necessitaven un punt per assegurar matemàticament la zona de promoció. El partit va ser un festival ofensiu, amb els dos equips intercanviant cops, i sense moltes diferències al marcador fins ben entrada la segona part. A la represa l'Handbol Sant Cugat va aconseguir trencar definitivament el partit per endur-se la victòria. Jordi Sancho i Jan Rof van ser els jugadors més destacats dels santcugatencs amb 12 i 9 gols respectivament.

Més info: L’Handbol Sant Cugat guanya i segella el seu bitllet per les fases d’ascens

El Junior FC femení nou líder de la Lliga Iberdrola d'Hoquei Herba

El Junior FC femení va derrotar per 4 gols a 1 al RS Tenis de Santander. Amb aquesta victòria les blau-i-negres es posen líders de la lliga Iberdrola d'hoquei herba, superant per un gol de diferència al seu màxim competidor, el Club de Campo Villa de Madrid, que té els mateixos punts.

Les de Guillermo Carnicer es van avançar al primer quart amb un gol de Laia Vidosa i, abans de finalitzar la primera meitat, ja havien deixat el matx pràcticament sentenciat amb dues dianes més al segon quart, obra de Tere Lima i Laura Bosch (3-0). A la represa l'RS Tenis va retallar diferències amb un gol al minut 57, però a la jugada següent, Laura Bosch, va aconseguir el seu segon gol i va posar el resultat definitiu de 4-1. Amb aquest resultat les santcugatenques tenen a tocar la classificació matemàtica per la final four quan encara resten quatre jornades per finalitzar la lliga regular.

Victòria plàcida del Sant Cugat FC femení

El Sant Cugat FC femení va guanyar el seu partit davant el Fundació Terrassa FC 1906, i encadena ja cinc jornades consecutives sense perdre. Les de Rubén Hurtado van mostrar un gran nivell, sobretot a la segona part, on van aconseguir fer mal a la defensa rival amb un gran joc per bandes. La capitana, Eli Romero, va marcar dos gols, i Paula Bolta i Ari Forment, van completar la golejada. Les santcugatenques són, ara mateix, quartes classificades de la lliga.

Més info: El Sant Cugat FC guanya i convenç amb un gran joc ofensiu

Altres resultats destacats

El Sant Cugat FC masculí es va refer de la derrota de la setmana passada, i va aconseguir un important triomf davant l'Unificación Llefià per 2 gols a 0. Els homes d'Eric Chalamanch van resoldre el partit a la segona meitat. Mamadou Toure va obrir la llauna al minut 52 i Angel Romero va sentenciar el matx al minut 65.

El Junior FC masculí va empatar al camp de l'Atlètic Terrassa. Els blau-i-negres es van avançar ben aviat amb un gol d'Anton Serrahima al minut 2, però els terrassencs van capgirar el marcador amb dos gols de penal córner al tercer quart. Quan faltaven 12 minuts pel final del matx, Anton Serrahima va repetir diana i va posar el definitiu 2-2 al marcador.