El hat-trick final de Magrià, de l'FS Sant Cugat, el destacat de la jornada esportiva

Els vermell-i-negres sumen una important victòria vers l'FS Pineda de Mar gràcies a 3 gols de Jordi Magrià en els darrers 5 minuts del partit

El masculí de l'FS Sant Cugat ha aconseguit una important victòria a casa l'FS Pineda de Mar per 3 a 5, el diumenge 27 de febrer. El triomf, però, l'ha aconseguit Jordi Magrià amb 3 dianes en els darreres minuts, i és que el partit se situava 2 a 2 en el minut 35.

Així doncs, tot i que Josep Puig, amb un doblet, ha obert la llauna dels vermell-i-negres, el conjunt visitant ha igualat el marcador ràpidament. En els darrers minuts, quan encara es mantenia el 2 a 2, Jordi Magrià assolia avançar els santcugatencs, tanmateix, el gol era contrarestat amb una diana de l'FS Pineda de Mar. Magrià s'ha erigit en protagonista, i és que en un magistral final de partit, ha certificat un doblet per donar els 3 punts als vermell-i-negres.

A més d'aquesta fita destacada, durant el cap de setmana hem explicat el pas endavant de la UESC per accedir a les semifinals de les fases d'ascens del grup 2; les victòries del PHC Sant Cugat i del CH Sant Cugat per continuar en la lluita per les fases d'ascens; i les derrotes com a local del CR Sant Cugat i la UESC.