L’Handbol Sant Cugat campió de lliga, i altres resultats destacats de la jornada

El Rugby Sant Cugat femení es classifica per a semifinals de la fase final pel títol de lliga i el Sant Cugat FC masculí i el Solideo PHC Sant Cugat femení certifiquen la permanència

Més info: L'Handbol Sant Cugat es proclama campió de lliga

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat es va proclamar campió de lliga del grup D de la Primera Nacional per primera vegada a la seva història. Els de Daniel Ariño van aconseguir sumar el punt que necessitaven per certificar la primera plaça, després d'empatar (25-25) a la pista de l'Handbol Molins. Així doncs, els vermell-i-negres, han assolit una fita històrica. El partit va estar molt igualat durant tota l'estona, i Jan Rof, màxim anotador del conjunt santcugatenc amb set gols, va marcar la diana que va donar l'empat definitiu quan faltava un minut pel final. L'handbol Sant Cugat lluitarà ara a la fase d'ascens per aconseguir pujar de categoria.

El Rugby Sant Cugat es classifica per les semifinals de la Lliga Iberdrola

Més info: Històrica classificació per semifinals del Rugby Sant Cugat

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat va aconseguir fer història en classificar-se per primera vegada per les semifinals de la fase final de la Lliga Iberdrola. Les blau-i-negres van vèncer, no sense patiment, al conjunt sevillà del Ghenova Cocos Rugby, en un partit que es va decidir a la pròrroga (26-17). La pressió del públic i l'encert de les noies d'Albert Cassorran en el temps extra, van portar les santcugatenques a guanyar un partit que les col·loca entre les quatre millors de l'estat. Les blau-i-negres s'enfrontaran a les semifinals al Silicius Rugby Majadahonda madrileny, l'equip que va quedar primer classificat a la fase regular.

El Sant Cugat FC certifica la permanència

Més info: El Sant Cugat FC guanya i certifica la permanència a Primera Catalana

El Sant Cugat FC masculí de futbol, va certificar la seva permanència a la Primera Catalana al derrotar per un gol a zero al CE Alguaire. Els d'Eric Chalamanch es van mostrar superiors durant tot el partit, però no van aconseguir obrir la llauna fins que faltaven deu minuts per la conclusió del matx. Finalment, Angel Pomar, va assolir el gol de la victòria a la sortida d'un córner, i els tres punts es van quedar a Sant Cugat. Amb aquest resultat els vermell-i-negres miren cap a la part noble de la classificació quan resten dues jornades pel final de la lliga

Altres resultats destacats

El primer equip femení del Solideo PHC Sant Cugat d'hoquei patins, va certificar la seva permanència a l'OK Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Les vermell-i-negres van derrotar al Bembirre Hockey Club (2-1), amb dianes d'Alba Ambrós i Laura Porta, i ja tenen assegurada la seva plaça a la primera divisió per la temporada vinent, quan encara resten dues jornades per acabar la lliga

El primer equip masculí del Junior FC va patir una nova derrota, i ja en són tres consecutives. Els d’Oriol Torras van perdre per 4-3 davant el CD Terrassa en un partit molt igualat que es va decidir amb un gol dels egarencs a l’últim minut. Els santcugatencs hauran de lluitar en les últimes dues jornades de lliga per intentar ser a la Final Four, tot i que ja no depenen d’ells mateixos.