Ja hi ha guanyador del concurs de dibuix dels World Games

El dibuix serà utilitzat per al cartell i com a senyalització interna de la competició, una competició per a persones amb paràlisi cerebral, disputada per primera vegada a Catalunya

Amb motiu de la celebració dels CPISRA World Games 2018 a Sant Cugat, els jocs mundials per a persones amb paràlisi cerebral, es va celebrar un concurs de dibuix per a representar l'edició d'enguany. En ell, hi van participar les escoles de Sant Cugat i el vencedor ha estat Santi Trueba del Viaró Global School.

 

Dibuix guanyador del concurs. FOTO: Cedida


Des del 7 d'agost al 13 del mateix mes, la ciutat acollirà per primera vegada els jocs mundials per a persones amb paràlisi cerebral, emmarcats en l'any en què Sant Cugat ha estat escollida com a Ciutat Europea de l'Esport. En ells, hi participaran un total de 800 persones representant a 30 països diferents.


Durant els dies de competició, la ciutat acollirà atletisme i natació en el CAR, futbol femení en les instal·lacions de La Guinardera, futbol masculí en els camps de la ZEM Jaume Tubau i boccia i eslàlom en cadira de rodes en la ZEM de la Rambla del Celler.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem