L'espectacle de la Fura dels Baus per inaugurar els World Games: 42 ballarins i una grua

Se celebrarà el dimarts 7 d’agost, a les 20 hores, a la ZEM La Guinardera

L’espectacle "Dreams" de la Fura dels Baus serà un dels atractius de l’acte d’inauguració dels CPISRA World Games, que se celebrarà el dimarts 7 d’agost, a les 20 hores, a la ZEM La Guinardera. La presència de la companyia de prestigi internacional La Fura dels Baus ha estat possible gràcies a la col·laboració de Catalònia Fundació Creactiva. Per fer realitat l'espectacle, la Fura dels Baus ha preparat una performance de la qual formaran part 42 ballarins i una grua, que els penjarà a 40 metres d'alçada.

 

L’accés és gratuït i les portes s’obriran una hora abans, a les 19 hores, que comenci la inauguració. En l’acte inaugural també hi haurà una exhibició de balls populars de Sant Cugat i, lògicament, es farà la tradicional desfilada dels atletes dels 30 països participants. L’acte estarà presidit per representants de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Cugat; la Cerebral Palsy International Sports and Recreation Association (CPISRA) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

 

Cerimònia de clausura

La cerimònia de clausura dels CPISRA World Games tindrà lloc el dissabte 11 d’agost, a les 20 hores, també a la ZEM La Guinardera. La particularitat d’aquesta cerimònia de clausura és que aquests CPISRA World Games 2018 Sant Cugat encara no hauran acabat, ja que la competició de futbol finalitza el 13 d’agost. Serà una festa dirigida especialment als atletes participants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem