Jordi Español i Albert Porta guanyen el Torneig de Pàdel de Festa Major de Valldoreix

Les campiones de 2a Categoria Femenina han estat Raquel Ferrés-Ari Velasco. En la competició, que s'ha jugat de divendres a diumenge, hi han participat 60 parelles

Jordi Español i Albert Porta, del Complex Esportiu EMD de Valldoreix, s'han adjudicat el Torneig de Pàdel de Festa Major de Valldoreix, en la Primera Categoria Masculina. En la final, que s'ha celebrat aquest diumenge, 20 de setembre, al migdia, al Club Esportiu Valldoreix, Español i Porta han superat la parella Max Vidal i Tomàs Puig, del Club Esportiu Valldoreix, per 7-5 i 6-4.

En la 2a Categoria Femenina han conquerit el títol Raquel Ferrés-Ari Velasco, i en la 3a, Blanca Marsé-Glòria Tapies. Pel que fa a la 2a Categoria Masculina han guanyat Álvaro Arroyo-Jose Ramon Castro, i en la 3a, Dani Álvarez-Ignasi Mayoral.

En aquesta edició, que s'ha celebrat entre el divendres 18 i el diumenge 20 de setembre, hi han participat 60 parelles, en les categories de 1a, 2a i 3a Masculina i 2a i 3a femenina. La pròxima edició d'aquest torneig es jugarà al Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Óscar Salgado guanya el torneig de tennis

Óscar Salgado Morales i Óscar Salgado Berrío, amb Pradell i Puig. FOTO: À. L. P.

El Torneig de Tennis de Festa Major de Valldoreix l'ha guanyat (6-2) Óscar Salgado Morales, que ha derrotat en la final al seu pare Óscar Salgado Berrío. Ambdós són socis del Club Esportiu Valldoreix. En aquesta edició hi han participat un total de 22 jugadors i jugadores.

Torneigs de volei-platja i futbol-7

El dissabte 19 de setembre s'han jugat els torneigs de Volei-Platja i Futbol-7 de Festa Major de Valldoreix, també a les instal·lacions del CE Valldoreix. En volei-platja, que s'ha jugat en la modalitat de 4X4 Mixta, ha guanyat l'equip El Guinardó, que ha derrotat al CE Valldoreix, per 21-18 i 21-14.

En futbol-7 s'han enfrontat el CE Valldoreix i l'Europa International School, en les categories benjamí i aleví. En benjamí ha guanyat (6-2) el CE Valldoreix, i en aleví, l'Europa (4-0).

S'instal·larà un circuit outdoor d'un quilòmetre

El Club Esportiu Valldoreix instal·larà un circuit outdoor per córrer al club d'un quilòmetre, amb una desena d'aparells i també té la intenció de construir més pistes de pàdel (ara en té 11).

Puig i Pradell, satisfets

Després de l'entrega de premis dels torneigs de pàdel i de tennis, Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, ha explicat al TOT Sant Cugat que “la Festa Major de Valldoreix és fer poble i participar, en aquest cas, en activitats esportives. La participació esportiva cada any va a més”.

Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, s'ha mostrat satisfet perquè el seu club, un any més, hagi pogut col·laborar en la Festa Major de Valldoreix: “Ha estat un èxit, tant en la participació de socis del club com per part de valldoreixencs i valldoreixenques que hi han participat”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem