José Luis Cabrera i Yolanda Riera tornen a guanyar la Cursa Medijocs

Sant Cugat ha acollit, per catorzè any, aquesta cursa popular que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona. En la prova atlètica, de 8 quilòmetres, hi han participat 223 atletes adults i 28 infantils

L'atleta de Sant Cugat, José Luis Cabrera Muñoz, i Yolanda Riera Gironza, de Barcelona, han estat els guanyadors, per segon any consecutiu, de la Cursa Medijocs que, per catorzè any, ha organitzat el Col·legi de Metges de Barcelona a Sant Cugat. La prova atlètica, de 8 quilòmetres, s'ha fet aquest dissabte, 14 d'abril, al matí, amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda.

Mira les millors imatges de la cursa.

Cabrera, el millor dels 223 atletes

José Luis Cabrera ha estat el campió. FOTO: Lali Puig

Cabrera (Corredors.cat) ha estat el millor dels 223 atletes que hi han participat, amb un temps de 29 minuts i 20 segons, per davant d'Andrés Acuña (29.36) i Alberto Segura (29.36). El santcugatenc, de 40 anys, ha assegurat que "em trobo amb molt bona forma", després de participar fa dos mesos en la Marató de Tòquio (2 h 35 min). Cabrera, que ha participat amb més d'una desena d'edicions de la Cursa Medijocs, va ser subcampió el 2017 de la Cursa DiR Diagonal, en la prova de 5 quilòmetres. També ha participat en diferents maratons europees i ha fet podis en curses populars.

Yolanda Riera, 17a en la classificació general

Yolanda Riera ha estat la millor atleta. FOTO: Lali Puig

Yolanda Riera Gironza (atleta independent) ha estat 17a en la classificació general, amb un temps de 33.05, i s'ha imposat per davant de Florence Bertholet (33.36) i Yveth Camús (34.30). Riera, de 43 anys, i que ha fet diversos podis en curses populars ha explicat que aquesta victòria "és la recompensa a uns entrenaments durs. L'atletisme és sacrificat i jo no sóc una atleta professional, però l'exigència dels meus entrenaments és com si ho fos". Riera ja ha pres part en diferents ocasions de la Cursa Medijocs.

Arnau Pallarès i Laia Boira, campions infantils

Els campions de la cursa infantil han estat Arnau Pallarès Sáenz de Santa Maria (4.04) i Laia Boira Auñon (4.48), sisena en la classificació general. En aquesta cursa infantil d'1 quilòmetre hi han participat 28 nens i nenes.

Marc Soler: "El balanç és excel·lent"

El director del Col·legi de Metges de Barcelona, Marc Soler, ha fet un balanç "excel·lent" de la cursa, que va dirigida "als metges i a tot al professional sanitari, com infermeres, auxiliars, psicòlegs, fisioterapeutes..., amb l'objectiu de promoure l'esport i que la ciutadania vegi que els professionals sanitaris l'exercim, i ho fem amb il·lusió i ganes".

Montse Bellver: "És important que els metges promoguin fer activitat física als seus pacients"

Montse Bellver, membre de la comissió organitzadora de la Cursa Medijocs, ha assenyalat que "malgrat el mal temps, ha vingut molta gent i s'hi ha pogut córrer perfectament, amb un clima molt agradable" Bellver ha destacat el fet que "els metges promoguin fer exercici i activitat física entre els seus pacients. Això és bàsic per tenir una bona qualitat de vida".

La Cursa Medijocs forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem