Julia Menéndez confirma la seva retirada de l'hoquei sobre herba

La santcugatenca, capitana del Junior FC d'hoquei sobre herba, ha decidit posar punt final a la seva carrera esportiva

Júlia Menéndez ha decidit penjar l'estic. La capitana del Junior FC, una de les jugadores més importants els últims anys de l'entitat, no continuarà amb la pràctica esportiva d'elit. La jugadora, de 26 anys, ha explicat al TOT Sant Cugat quin ha estat el principal motiu de la seva decisió: “estic saturada mentalment i físicament i necessito descansar. Arà podré dedicar més temps a la meva parella i a la família”, ha assegurat.

Menéndez ja ha informat al club que deixa l'hoquei sobre herba, com ho va fer amb la selecció espanyola quan el combinat espanyol va quedar eliminat al Preolímpic. Amb la temporada ja finalitzada ha arribat el moment de dir adéu. L'últim partit que va jugar Menéndez amb la samarreta blau-i-negra va ser el 18 de maig, a Madrid, als quarts de final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo.

La santcugatenca ha jugat tota la seva carrera al Junior FC, el seu equip de l'ànima, excepte la temporada 2006-2007 que va marxar a Holanda a fer un Erasmus. En el seu palmarès figuren subcampionats d'Espanya i de la Copa de la Reina, i un participació als Jocs Olímpics, a Pequín, l'any 2008. Menéndez ha estat capitana del Junior FC i de la selecció. Amb el combinat estatal ha jugat 115 partits internacionals (uns Jocs Olímpics, quatre europeus, un mundial i un mundial d'hoquei sala).

També ha explicat que no descarta, en un futur, tornar a jugar a hoquei sobre herba amb el segon equip del Junior FC.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem