El Junior FC cau derrotat per la mínima a la final de la Copa de la Reina

Les santcugatenques no han pogut mostrar la seva millor versió i les jugadores del Club de Campo Villa de Madrid es proclamen campiones de la competició

El Junior FC femení ha perdut per 1-0 davant del Club de Campo Villa de Madrid a la final de la Copa de la Reina d’hoquei herba disputada diumenge 17 de març a Benalmàdena (Màlaga). Les santcugatenques, que buscaven el seu tercer triomf en aquesta competició, no s’han sentit còmodes en cap moment del partit i, tot i la millora en el darrer quart, no han aconseguit marcar el gol que hagués portat el partit als Shoot Outs.

Més info: El Junior FC a la final de la Copa de la Reina amb una victòria incontestable

Els dos equips han sortit al terreny de joc, conscients del que és una final, i això s'ha vist reflectit en l'alta intensitat dels primers minuts. La pressió alta dels dos equips s'alternava amb algunes imprecisions en atac fruit, segurament, de l'alta responsabilitat que comporta una final de Copa de la Reina. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap dels dos conjunts i el resultat al final del primer quart era d'empat a 0.

El segon període ha començat amb els dos equips més pendents de no concedir ocasions al rival, que no pas de mirar cap a la porteria contrària. El ritme ha baixat una mica, respecte a l'inici del partit, i no hi ha hagut cap ocasió fins que, quan faltaven cinc minuts, el Club de Campo Villa de Madrid, ha disposat del primer penal córner del partit, que no ha estat capaç d'aprofitar. El Junior FC ha aconseguit estirar-se en els últims minuts del quart i, a falta de dos pel final, ha tingut la primera gran opció amb un xut de Laia Vidosa, després d'un penal córner, que ha sortit lleugerament desviat. El marcador, però, no s'ha mogut, i el partit ha marxat al descans amb el 0-0 inicial. Tot quedava pendent pels darrers vint minuts.

La reacció després del gol en contra no ha estat suficient

El Club de Campo Villa de Madrid ha començat la segona part amb una gran intensitat, i el Junior FC cada vegada se sentia més incòmode sobre el terreny de joc. Al minut cinc, les madrilenyes han aprofitat una gran acció de contraatac per connectar amb Begoña Garcia, màxima golejadora del campionat amb cinc gols, i aquesta ha aconseguit obrir al marcador amb un potent revés que s'ha colat dins de la porteria defensada per Jana Martínez (1-0). El Junior FC ha estat a prop d'empatar amb un xut de Tere Lima, quan faltaven dos minuts pel final del quart, però la portera madrilenya ha evitat el gol amb una gran intervenció.

Més info: El Junior FC goleja en la Copa de la Reina i ja pensa en les semifinals

Les jugadores de Guillermo Carnicer han sortit a disputar l'últim quart amb una intensitat superior i una voluntat ofensiva total, obligades pel resultat. Les santcugatenques han aconseguit tancar al seu camp al Club de Campo Villa de Madrid durant els primers minuts del darrer parcial i han tingut tres penals córners on, primer Laia Vidosa, i després Berta Serrahima, s'han topat amb l'encert de la portera madrilenya. A tres minuts pel final, Guillermo Carnicer ha decidit introduir una jugadora de camp més, substituint a la portera Jana Martinez, però, tot i la superioritat numèrica final, el Junior FC no ha estat capaç de marcar el gol de l'empat.