El Junior FC a la final de la Copa de la Reina amb una victòria incontestable

Les santcugatenques han derrotat per 5-1 al Club Egara amb un tercer quart formidable

El Junior FC ha aconseguit classificar-se per la final de la Copa de la Reina d'hoquei herba després de golejar per 5 gols a 1 al Club Egara de Terrassa, en el partit disputat dissabte 16 de març a Benalmádena (Màlaga). El conjunt de Sant Cugat ha mostrat un alt nivell de joc i no ha donat opció en cap moment al seu rival. La final es disputa aquest mateix diumenge 17 de març a Málaga i les santcugatenques s'enfrontaran al Club de Campo Villa de Madrid.

El partit ha començat amb un ritme baix i bastant travat, els dos conjunts es temptejaven sense mostrar molt les seves cartes. El Junior FC ha començat a exercir una forta pressió sobre la sortida de pilota del Club Egara, que li costava molt passar del mig del camp. Tot i això, les de Sant Cugat tampoc aconseguien projectar-se molt en atac i s'ha arribat al final del primer quart amb taules al marcador i sense cap ocasió destacable.

Més info: El Junior FC goleja en la Copa de la Reina i ja pensa en les semifinals

Les blau-i-negres han sortit molt fortes a l'inici del segon període. Tant és així, que al primer minut han obtingut el primer gol del partit. Una magnífica penetració per banda dreta de Laura Bosch, que ha sorprès la defensa del Club Egara, ha generat una combinació dins de l'àrea entre la mateixa Bosch i Tere Lima. La jugada ha acabat amb un fort revés de Julia Strapatto que ha superat la portera del Club Egara (1-0). El Junior FC ha continuat pressionant i atacant després del gol, davant d'un Club Egara que cada cop es mostrava més incòmode sobre el terreny de joc. Així i tot el marcador no s'ha tornat a moure en aquest segon quart i les jugadores han marxat al descans amb la victòria per la mínima (1-0) de l'equip de Guillermo Carnicer.

La sentència arriba al tercer quart

Al tercer quart el Junior FC ha estat un autèntic vendaval que ha arrasat amb tot el que se li posava per davant. Les jugadores del Club Egara es mostraven com a espectadores impotents de la gran actuació coral del conjunt de Sant Cugat. Al minut dos, Laia Vidosa ha posat el 2-0 al marcador, després d'un penal córner sacat per Tere Lima, amb un xut que ha tocat en una defensa rival i ha acabat introduint-se a la porteria. A partir d'aquí les ocasions, i els gols, s'han anat succeint una darrere l'altre. Al minut set, Gabriela Pérez ha aconseguit el seu tercer gol en la competició en desviar un tir a porteria de Berta Serrahima, després d'una gran jugada personal d'aquesta última (3-0).

Per si no fos prou, el Club Egara ha rebut dues targetes verdes consecutives que l'han fet jugar amb inferioritat bona part del quart. Amb aquesta superioritat numèrica, el Junior FC ha aconseguit el quart gol, després d'un contraatac molt ben llençat per Anna Serrahima, i finalitzat per Tere Lima, amb assistència de Gabriela Pérez. Quan faltaven dos minuts per acabar el quart, Berta Serrahima ha posat la cirera del pastís amb el cinquè gol de la tarda, finalitzant amb un xut ras i potent un penal córner servit per Tere Lima. Les santcugatenques han disposat d'oportunitats per incrementar encara més l'avantatge al marcador amb tres penals córners seguits, al final del període, on s'han topat amb l'encert de la portera del Club Egara.

Més info: El Junior masculí cau golejat contra el Polo i s'acomiada de la Copa del Rei

Amb el partit ja sentenciat, el Club Egara ha tret el seu orgull durant el darrer quart. Les de Terrassa han pogut combinar i projectar-se en atac més que en tot el partit i han tingut el premi de marcar el gol de l'honor quan faltaven deu minuts pel final del matx. Les revolucions han baixat significativament en el tram final, amb un Junior FC ja conforme amb el marcador, i el partit ha finalitzat amb el resultat de 5-1 favorable al equip de Sant Cugat.

El Junior FC, doncs, aconsegueix avançar de manera brillant a la gran final de la Copa de la Reina, que es disputarà diumenge 17 de març a La Estupa de Benalmádena a Màlaga. Les santcugatenques s'enfrontaran al Club de Campo Villa de Madrid, que va derrotar en semifinals a l'Atlètic Terrassa Hockey Club.