El Junior FC certifica la Final Four, i altres resultats destacats de la jornada

La UESC de bàsquet perd davant el CB Esparreguera, i el Junior FC masculí cau derrotat contra el Club de Campo Villa de Madrid en hoquei herba

Més info: El Junior FC certifica la seva classificació matemàtica per la Final Four

El primer equip femení del Junior FC va aconseguir certificar la seva participació a la Final Four de la Lliga Iberdrola d'Hoquei Herba. Les blau-i-negres van empatar a un el seu partit, disputat el dissabte 27 d'abril al camp de l'RC Polo, amb un gol de penal córner de Gigi Oliva, poc després que les barcelonines s'avancessin al marcador de la mateixa manera. La derrota del Club Egara, l'únic equip que encara tenia alguna opció de prendre-li la plaça al Junior FC, davant del Club de Campo Villa de Madrid, va fer bo el punt obtingut per les santcugatenques que, un any més, estaran presents a les eliminatòries pel títol de lliga.

La UESC cau derrotada a casa, tot i estar a punt de remuntar a l'últim quart

Més info: Derrota amb bona imatge de la UE Sant Cugat

La UESC va perdre a casa davant el CB Esparreguera per 72 a 80 en el partit disputat el diumenge 28 d'abril. Els homes de Gabriel Payet arribaven al matx sense jugar-se res de cara a la classificació i amb baixes de renom, contra un dels equips punters del seu grup, que ja té assegurada la seva classificació per la Final Four. Els vermell-i-negres, guiats per un encertat Rai Olivelles, van lluitar fins al final i van estar a prop d'aconseguir una remuntada èpica al darrer quart, però finalment no van ser a temps de completar la fita.

El Junior FC masculí perd i cau fins a la quarta posició de la classificació

El Junior FC masculí va perdre el seu partit disputat a casa contra el Club de Campo Villa de Madrid per 3 a 4. El matx va ser molt igualat i emocionant. Els santcugatencs manaven per 3-1 al marcador al tercer quart, amb gols de Jordi Farrés, Arnau De Bruijn i Anton Serrahima. Però els madrilenys van retallar diferències abans de finalitzar el parcial, i en el darrer quart van completar la remuntada amb dos gols més. Els d'Oriol Torras ocupen ara mateix la quarta posició de la taula, l'última que dona accés a la Final Four, amb dos punts més que l'RS Tenis, el seu immediat perseguidor.