L'Ajuntament convoca pel dimecres 18 de gener el nou Consell Sectorial d'Esports

L'acte començarà a les 19 hores a la Sala de Plens del consistori. La sessió constitutiva compta amb cinc punts en l'ordre del dia. Hi participaran, entre d'altres, clubs esportius, escoles de la ciutat i empreses privades de gestió esportiva

L'Ajuntament de Sant Cugat ha convocat pel dimecres 18 de gener la sessió constitutiva del nou Consell Sectorial d'Esports. Aquest acte, que se celebrarà a la Sala de Plens de l'Ajuntament, començarà a les 19 hores i comptarà, entre d'altres agents, amb la presència de clubs esportius, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, escoles de la ciutat, empreses privades de gestió esportiva i representants de partits polítics.

Els cinc punts de l'ordre del dia són els següents: salutació de l'alcaldessa, constitució del Consell Sectorial d’Esports, presentació de la proposta de Reglament del Consell Sectorial d’Esports, línies estratègiques de la regidoria d’Esports entre els anys 2012 i 2015, i torn obert de paraula.

Cal recordar que Xavier Tizón, regidor d'Esports, i Francesc Carol, regidor de Participació Ciutadana, van convocar el passat 27 d'octubre una sessió informativa per explicar el funcionament del nou reglament del Consell Municipal de l'Esport, que s'ha d'adaptar al nou Reglament Orgànic Municipal (ROM), aprovat el 21 de febrer del 2011.

En aquesta trobada a la Sala de Plens, que va comptar amb l'assistència d'una cinquantena de persones, Xavier Tizón es va comprometre a convocar "rigurosament" el nou Consell Municipal de l'Esport "un cop al trimestre".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem