L'equip júnior del Club Gimnàstica Sant Cugat, tercer en l'estatal d'estètica de grup

Les santcugatenques s'han classificat per participar en el Campionat d'Europa i en el Campionat del Món Júnior

L'equip júnior del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica de Grup Sant Cugat ha finalitzat en tercera posició de 13 equips en el 14è Campionat d'Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup, a només 1 dècima del segon lloc, que ha ocupat el club amfitrió, l'AR Cartagena. Amb aquest resultat, les santcugatenques han aconseguit classificar-se per participar en el Campionat d'Europa Júnior, que es farà a Tallinn (Estònia), de l'11 al 13 de maig, i al Campionat del Món Júnior, a Budapest (Hongria), del 7 al 10 de juny.

Tania Müller, directora tècnica esportiva d'estètica de grup del Club Gimnàstica Sant Cugat, ha assenyalat que "l'objectiu que ens havíem marcat era classificar-nos pel Campionat d'Europa i el Campionat del Món Júnior, i ho hem aconseguit, amb una actuació excepcional".

L'infantil s'estrena en un estatal

Actuació de l'equip júnior al Campionat d'Espanya. FOTO: CGSC

En aquest Campionat d'Espanya també cal destacar el 8è lloc d'entre 14 equips de l'equip infantil 10-12 anys del CG Sant Cugat que, per primera vegada, ha participat en una competició estatal. Müller ha explicat que "ha estat una experiència molt positiva i enriquidora per l'equip, que ho ha fet molt bé". El Campionat d'Espanya s'ha celebrat a Cartagena, el 21 i 22 d'abril.

L'equip júnior, en la 2a fase de la Copa del Món

L'equip júnior va participar en la segona fase de la Copa del Món de gimnàstica estètica de grup, que del 13 al 15 d'abril es va fer a Graz (Àustria). Les santcugatenques van ser el primer equip que no es va classificar per prendre part en la final d'aquesta competició.

La 3a fase i final de la Copa d'Espanya, a Sant Cugat

El Club Gimnàstica Sant Cugat organitzarà, del 15 al 17 de juny, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, la 3a fase i final de la Copa d'Espanya d'estètica de grup, classificatòria per a la 3a i 4a fase de la Copa del Món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem