El Club Gimnàstica Sant Cugat, subcampió en la Copa d'Espanya d'estètica de grup

Sant Cugat acollirà la tercera fase i final de la Copa d'Espanya, del 15 al 17 de juny, i serà classificatori per a la tercera i quarta fase de la Copa del Món

L'equip júnior del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu ha finalitzat en segona posició de 10 equips en la segona fase de la Copa d'Espanya d'estètica de grup. Amb aquest subcampionat, l'equip que dirigeix Tania Müller s'ha classificat per disputar la segona fase de la Copa del Món, que tindrà lloc a Graz (Àustria), del 12 al 15 d'abril, i en el que l'equip ja ha confirmat la seva participació.

El campió d'aquesta segona fase de la Copa d'Espanya, que s'ha fet a Lorca (Múrcia) del 2 al 4 de febrer, ha estat la Asociación Rítmica Cartagena, i les santcugatenques han estat el millor dels quatre clubs catalans que hi han participat. En la primera fase, que es va fer a Sagunto (Comunitat Valenciana), al desembre, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat Esportiu no hi va participar perquè, llavors, s'estava confeccionant el nou equip júnior santcugatenc.

L'entrenadora de l'equip júnior, Tania Müller, ha explicat que "anàvem a aquesta competició a fer, sobretot, cohesió de grup, ja que és un equip nou amb una coreografia també nova. Havíem tingut molt poc temps per preparar l'equip i no comptàvem amb aquest resultat. Estem molt contentes".

Les 11 gimnastes d'aquest equip júnior són: Abril Bayo, Mireia Vázquez, Elisabeth Capdevila, Lara Fierro, Ana Pi, Anastassia García, Paula González, Florencia Silbaman, Mei Martínez, Mireia Maresma i Maria Luisa Fernández.

La 3a fase i final, a Sant Cugat

Sant Cugat acollirà la tercera fase i final de la Copa d'Espanya, del 15 al 17 de juny. Aquest campionat serà classificatori per a la tercera fase de la Copa del Món, que es farà a l'octubre a França, i també per a la quarta fase de la Copa del Món, al novembre a Brasil. Aquest serà un dels actes de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport.

L'equip júnior de Sant Cugat també prendrà part en el Campionat d'Espanya -una única prova-, del 20 al 22 d'abril, a Cartagena. L'estatal serà classificatori pel Campionat d'Europa i pel Campionat del Món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem