L'equip juvenil masculí d'hoquei sobre herba del Junior FC, campió d'Espanya

Els de Sant Cugat van caure eliminats en les semifinals del Campionat de Catalunya i per jugar l'estatal van haver de superar la Fase de Sector, que van guanyar

L'equip juvenil masculí d'hoquei sobre herba s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya Juvenil, després de superar en la final l'Atlètic Terrassa HC. El partit ha acabat amb empat a 2 gols, però els de Sant Cugat s'han imposat als shot out (3-4), aquest diumenge, 30 de juny, al matí.

L'equip que prepara Marcel Malgosa, que no ha perdut cap dels 5 partits que ha jugat, ha derrotat en semifinals l'RC Jolaseta (2-0). Amb anterioritat, el Junior FC ha estat el campió del grup A, després de guanyar l'RC Polo (1-0) i al SPV-Complutense (3-2) i empatar amb l'RS Tenis (1-1).

Marcel Malgosa, entrenador del juvenil masculí del Junior FC, ha explicat que "el club només havia guanyat una vegada aquest títol, fa 29 anys. És immillorable i demostra que el Junior FC està creixent".

Classificació final

La classificació final d'aquest estatal ha estat la següent: Junior FC, Atlètic Terrassa HC, RC Polo, RC Jolaseta, Club Egara, SPP Complutense, CH Pozuelo i RS Tenis.

El 63è Campionat d'Espanya Juvenil Masculí d'hoquei sobre herba s'ha jugat a Terrassa, a les instal·lacions del Club Egara, del 27 al 30 de juny.

Primers en la Fase de Sector

Després de caure en les semifinals del Campionat de Catalunya davant el Club Egara, el Junior FC es va veure obligat a jugar una Fase de Sector per classificar-se pel Campionat d'Espanya. I així ho va fer. En el sector 2, que es va jugar al Junior FC del 14 al 16 de juny, els santcugatencs van doblegar el CH Xaloc (4-0) i a la UD Taburiente (6-0).

Aquesta temporada, 2018-2019, els blau-i-negre també han conquerit el Campionat d'Espanya d'hoquei sala, al febrer, i han estat tercers al Campionat de Catalunya d'hoquei sala.

El Junior FC, segon a la lliga regular

En la lliga regular del Campionat de Catalunya (grup A), el Junior FC va acabar segon amb 31 punts, per darrere de l'Atlètic Terrassa HC (37 punts) i per davant del Club Egara (29 punts). En els quarts de final del play-off pel títol, els de Marcel Malgosa van eliminar a l'abril el Línia 22 HC (0-4 i 6-0). Però el Junior FC no va poder superar en les semifinals al Club Egara, al maig. En el partit d'anada a Terrassa va perdre 2 a 1 i en el de tornada va guanyar 2-1, però els egarencs es van classificar als shot out (1-2).

El juvenil femení, cinquè a l'estatal

El conjunt juvenil femení d'hoquei sobre herba del Junior FC només ha pogut aconseguir una cinquena posició en el Campionat d'Espanya. Les santcugatenques han guanyat (3-0) el partit pel cinquè i sisè lloc al Club Egara, el 29 de juny.