L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat guanya a casa el prestigiós Torneig Melé

Com a club convidat, a l'espera que se'l reconegui com a club organitzador d'aquest campionat, el CR Sant Cugat l'ha organitzat per primera vegada a la ZEM La Guinardera

L'equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat s'ha adjudicat, en la categoria de Rendiment, la 21a edició del Torneig Melé de rugbi que, en la categoria sub-16, s'ha celebrat, per primera vegada, a Sant Cugat. En el grup B, el CR Sant Cugat ha superat el VRAC de Valladolid (31-0), el CRC Pozuelo de Madrid (26-5) i el CAU Rugby València (12-5). Com a campió de grup, ha jugat les semifinals amb el CR Liceo Francés de Madrid, a qui ha derrotat per 26 punts a 0. En la final, els de Sant Cugat han guanyat (19-5) a El Salvador Rugby de Valladolid.

En la categoria de Rendiment, els 3 primers classificats han estat CR Sant Cugat, El Salvador Rugby i CR Liceo Francés, i en Promoció, Trocadro Marbella RC, CAU Rugby València i CR Sant Cugat. En aquesta competició també hi han participat la UE Santboiana i el RC Sitges.

El CR Sant Cugat l'organitza com a club convidat del Torneig Melé

El CR Sant Cugat ha organitzat el Torneig Melé el 7 i 8 de desembre a la ZEM La Guinardera, amb 14 equips, 300 jugadors i 9 clubs distribuïts en les categories de Rendiment (8 equips A) i Promoció (6 equips B).

Els clubs fundadors del Torneig Melé són el CAU Rugby València i la UE Santboiana que, dels que més tard es van afegir El Salvador Rugby, el CR Liceo Francés, el VRAC i el CRC Pozuelo. Ara mateix, els tres clubs convidats per l'organització, a l'espera que se'ls consideri clubs organitzadors del Torneig Melé, són el CR Sant Cugat, el Ciencias Sevilla CR i el Trocadro Marbella RC.

GetFileAttachment 2

Per primera vegada en els seus més de 30 anys d'història, el CR Sant Cugat ha organitzat, com a club convidat, el 21è Torneig Melé. FOTO: Bernat Millet

Trenzano: "Ha estat un èxit organitzatiu i participatiu"

Arturo Trenzano, director del torneig a Sant Cugat, ha assenyalat que aquesta prestigiosa competició, considerada fins i tot un Campionat d'Espanya oficiós, "ha estat un èxit organitzatiu i participatiu, amb un bon nivell de rugbi. Per a nosaltres és un orgull que els clubs fundadors del Torneig Melé ens hagin deixat organitzar-lo a Sant Cugat. Ha estat un plaer"

El 21è Torneig Melé també s'ha jugat a València, Sant Boi de Llobregat i Valladolid

Les altres categories del 21è Torneig Melé s'han jugat a València (sub-6, sub-8, sub-10 i sub-12), a Sant Boi de Llobregat (sub-14) i Valladolid (sub-18 i femení). Cal destacar la 3a posició del conjunt sub-14 del CR Sant Cugat en la categoria de Rendiment i el 1r lloc del sub-18 en la categoria de Plata de Rendiment.

El CR Sant Cugat ha demanat l'organització de diferents Campionats d'Espanya de Clubs

D'altra banda, el Club de Rugby Sant Cugat ha sol·licitat formalment a la Federació Espanyola de Rugby l'organització de diferents Campionats d'Espanya de Clubs en categories de formació. En concret, ha demanat organitzar conjuntament amb la UE Santboiana els estatals sub-12, sub-14 i sub-18. La temporada passada, la 2017-2018, ja va organitzar l'estatal sub-18.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem