L'esport, al costat de la Festa Major de Valldoreix

Els tradicionals torneigs de pàdel i de tennis, el Torneig d'Street Bàsquet 3X3, les Activitats al Carrer i la Caminada Popular són alguns dels actes esportius que es faran

Entre dissabte i diumenge es jugarà una nova edició del Torneig de Pàdel i de Tennis de Festa Major, que en aquesta ocasió organitzarà el Club Esportiu Valldoreix. La participació és oberta i gratuïta i està adreçada a majors de 16 anys. Dissabte al matí, de 10 a 13 hores, el Club Esportiu Valldoreix organitzarà una Jornada de Portes Obertes a la seva Escola de Pàdel i de Tennis, també gratuïta i per a nois i noies d'entre 6 i 14 anys.

També dissabte i diumenge, al matí, de 10 a 14 hores, i a la tarda, de 17 a 20 hores, a la plaça Pompeu Fabra, s'hi faran les tradicionals Activitats al Carrer, amb minitennis, circuit de segway, circuit de ponis, handbikes i tir amb arc, entre altres activitats, amb participació oberta i gratuïta.

Un any més, el Qbasket Sant Cugat col·laborarà en la Festa Major de Valldoreix, i ho farà amb el seu Torneig d'Street Bàsquet 3X3, que es jugarà de 10 a 14 hores a la plaça Maria Sabater. La participació és oberta i gratuïta.

El diumenge al matí, de 10 a 13 hores, amb sortida al parc infantil del carrer Brollador tindrà lloc la segona edició de la Caminada Popular de Valldoreix, on la participació és oberta i gratuïta. Finalment, també diumenge al matí, els equips de futbol 7 del Club Esportiu Valldoreix jugaran partits amistosos entre ells.

Imatge del 2016 del Torneig d'Street Bàsquet 3X3, que es jugarà dissabte, de 10 a 14 hores, a la plaça Maria Sabater. FOTO: Haidy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem