L'Herriko Rugby Taldea i el CR Sant Cugat guanyen el Sant Cugat International Seven

El campionat l'han organitzat els equips sèniors del Club de Rugby Sant Cugat

L'equip Herriko Rugby Taldea, en categoria masculina, i el CR Sant Cugat A, en femenina, s'han adjudicat la tretzena edició del torneig Sant Cugat International Seven, que han organitzat els equips sèniors del Club de Rugby Sant Cugat aquest dissabte, 30 de juny, a la tarda, a la ZEM La Guinardera. En la final masculina, l'Herriko Rugby Taldea ha superat al SantCu Legends, conjunt en el qual han jugat, entre d'altres, Pol Pla, Puchi, Marc Forman i Fede Gómez. També hi ha participat l'equip francès Trufats i dos equips del CR Sant Cugat, el Fat Babies i el Wachiturros. El format de la competició ha estat una lligueta on s'han enfrontat els 5 equips, dels quals els dos primers classificats han jugat la final.

En la categoria femenina, el CR Sant Cugat A ha guanyat el triangular, en el que també hi han competit el Bès7ies (selecció catalana sub-18 femenina de rugbi a 7) i el CR Sant Cugat B. Les dues categories han comptat amb àrbitres de la Federació Catalana de Rugby.

David del Cerro, membre de la comissió organitzadora d'aquest torneig internacional de rugbi a 7, ha explicat que "el balanç és molt positiu. L'última vegada que el vam fer va ser el 2013 i l'objectiu era reactivar-lo. Hem fet el primer pas i l'any que ve volem portar més i millors equips".

Tot sobre la Festa Major

Un dels partits de la categoria femenina. FOTO: Artur Ribera

Sant Cugat del Vallès està de Festa Major des del dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

 

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagramdel TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

 

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

 

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

La Festa Major en imatges

Jugadors i jugadores del torneig. FOTO: Artur Ribera

Mireu les imatges del pregó i del seguici d'inici de festa Major.

 

Mireu les fotografies del primer dia de  Festa Major.

 

Mireu les fotografies del segon dia de Festa Major.

 

Mireu les fotografies del "Paga-li, Joan" i el seguici de Sant Pere.

 

Mireu les fotografies de la Festa Major Alternativa.

 

Mireu les millors fotos de les activitats infantils de la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem