L'infantil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat revalida el campionat de 1a Divisió

Les jugadores d'Eros Ortiz volen proclamar-se campiones de Catalunya el 8 i 9 d'abril a Granollers

L'equip infantil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha adjudicat el campionat de lliga de la Primera Divisió Infantil Femenina. L'equip que dirigeix Eros Ortiz ho ha aconseguit aquest dissabte, 1 d'abril, a la tarda, al pavelló de Valldoreix, després de derrotar (3-0) el CV Olot, en l'última jornada de la segona fase. Les santcugatenques, que han sumat un balanç de 9 victòries i 1 derrota, han estat el millor de sis equips, per davant del CV Vall d'Hebron i l'AEC Vallbona Granollers. En la segona volta d'aquesta segona fase, el DSV CV Sant Cugat ha guanyat els 5 partits disputats i només ha cedit 1 set.

Volen ser campiones de Catalunya

El DSV CV Sant Cugat vol alçar el trofeu de campiones de Catalunya, en la Final a 8 del Campionat de Catalunya Infantil, que es jugarà el pròxim cap de setmana del 8 i 9 d'abril, a Granollers. Les santcugatenques, com a campiones, debutaran en semifinals. El millor equip català serà l'únic que es classificarà per jugar el Campionat d'Espanya de Clubs, que acollirà Granollers del 17 al 22 de maig.

Les campiones

El conjunt del DSV CV Sant Cugat està integrat per les següents 12 jugadores. Són Martina Schweiger, Carla Pons, Abril Casajoana, Carla Mas, Júlia Muñoz, Coni Fernández, Èlia Rodríguez, Ingrid Portela, Paula Hebrard, Laura Sancho (capitana), Abril González i Sunna Roig. D'aquestes jugadores, cinc ja van conquerir el títol la temporada passada. Són Abril Casajoana, Carla Mas, Èlia Rodríguez, Laura Sancho i Sunna Roig. Aquest també és el segon títol consecutiu amb l'infantil A de l'entrenador Eros Ortiz.

Eros Ortiz: "Som els favorits"

L'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Eros Ortiz, que ha agraït la confiança que diposita en ell la junta directiva, ha explicat que, per sobre de tot, "el més important és el treball de formació que estem fent. Tenim una pedrera molt potent, amb molt bona matèria primera, que ens permet està sempre lluitant pels títols".

De cara al Campionat de Catalunya de Clubs, Ortiz creu que el seu equip "és el favorit. Som el conjunt més regular i conjuntat. Som un bloc molt fort".

En la primera fase, segones

En la primera fase de la Primera Divisió Infantil (grup 1), el DSV CV Sant Cugat va acabar segon de 8 equips, per darrere de l'AEC Vallbona Granollers i per davant del CV Vall d'Hebron. Ho va fer amb un balanç d'11 victòries i 3 derrotes i es va classificar entre els tres primers, fet que els classificava per jugar la segona fase.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem