L'infantil del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, subcampió d'Espanya

El conjunt infantil ha estat segon d'entre un total de 87 conjunts participants. Feia vuit anys, des del 2007, que un conjunt de gimnàstica rítmica de l'entitat no pujava al podi en un estatal

El conjunt infantil del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat s'ha coronat subcampió d'Espanya de Conjunts de gimnàstica rítmica. Feia vuit anys, des del 2007, que un equip de l'entitat no pujava al podi en un estatal. Aleshores ho va fer un conjunt júnior, amb una tercera posició. Per a Mònica Viñals, responsable tècnica de l'entitat, l'actuació de l'infantil ha estat “espectacular”.

El conjunt infantil de Sant Cugat ha estat segon (amb 11.550 punts), per darrere del Benidorm (11.650 punts) i per davant del Calpe (11.400 punts), entre un total de 87 conjunts participants. Cal recordar que aquest conjunt santcugatenc ja es va adjudicar el Campionat de Catalunya de Base de Conjunts.

Les protagonistes

El conjunt infantil està integrat per les següents cinc gimnastes: Laia Palomar, Laia Serra, Elisa Pérez, Alicja Szczypinska i Paula Loscos.

Aquest conjunt ja va triomfar en la desena edició del torneig Euskalgym, que es va fer a Vitòria el 7 de novembre. En aquest torneig nacional de prestigi de gimnàstica rítmica, l'infantil va ser subcampió.

També hi han competit el juvenil i el cadet

A l'estatal també hi han participat els conjunts juvenil i cadet del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. El juvenil ha estat novè de 65 conjunts, sent el millor català de la categoria, i el cadet, 53è de 75 conjunts. El Campionat d'Espanya de Base de Conjunts s'ha celebrat del 18 al 22 de novembre, a Saragossa.

Mònica Viñals, en declaracions al TOT Sant Cugat, s'ha mostrat orgullosa dels resultats esportius de l'entitat en aquesta temporada 2015: “L'equip tècnic estem contents. La temporada ha estat positiva”.

El conjunt sènior, al Campionat d'Espanya

El conjunt sènior participarà del 10 al 13 de desembre, a Valladolid, al Campionat d'Espanya Absolut. Les santcugatenques van aconseguir la classificació pel Campionat d'Espanya el 31 d'octubre i 1 de novembre, en ser subcampió de Catalunya absolut. L'objectiu és, segons Esther Escolar, entrenadora de l'equip sènior, “classificar-se entre els vuit primers i, per què no, lluitar per una medalla i ascendir a la Primera Divisió. Aquest equip és del club de tota la vida i té molta projecció”.

Final de la Copa Catalana

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha aconseguit classificar els nou conjunts en la final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica, un cop fetes les tres fases de competició. La final tindrà lloc aquest diumenge, 29 de novembre, a Lleida.

El Festival de Nadal, el 13 de desembre

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat organitzarà, un any més, el Festival de Nadal, i ho farà el diumenge 13 de desembre, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El festival començarà a les 16 hores i està previst que acabi a les 20 hores, amb la participació de les dotze escoles de Sant Cugat que prepara el club esportiu i de totes les gimnastes de l'entitat.

El Festival de Nadal també col·laborarà amb La Marató de TV3, que és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Enguany, La Marató de TV3 va destinat a la diabetis i l'obesitat.

Amb aquesta activitat, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat posarà punt final a la temporada esportiva 2015.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem