La 6a Sant Silvestre de Sant Cugat acomiada l'any esportiu

La cursa, de 10 quilòmetres, començarà a les 17.30 hores, al davant del Teatre-Auditori, i l'arribada tindrà lloc al davant de l'Ajuntament

Un total de 2.142 atletes s'han inscrit en la sisena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, que es fa aquest dijous, 31 de desembre, pels carrers de la ciutat. Cada atleta gaudirà d'una bossa d'obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa, i una samarreta tèrmica.

El tret de sortida es donarà a les 17.30 hores, al davant del Teatre-Auditori de Sant Cugat (a l'avinguda Pla del Vinyet), i l'arribada tindrà lloc al davant de l'Ajuntament, a la rambla del Celler. Aquesta cursa està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i forma part també del Circuit Divina Pastora Assegurances l'Aliança. El circuit, de 10 quilòmetres, és el mateix que els últims anys, amb algunes petites modificacions en el traçat.

La Fira del Corredor

La Fira del Corredor s'instal·larà, un any més, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Aquest dimecres, 30 de desembre, estarà obert de 10 a 20 hores, i el dijous 31 de desembre, de 10 a 16.30 hores.

La 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l'organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. El principal patrocinador de la cursa és Divina Pastora Assegurances l'Aliança.

El mateix dia de la cursa l'organització premiarà els tres primers classificats i classificades de la categoria absoluta. La resta de premiats (del 4t al 25è, per categories, per equips, el i la millor atleta local i la millor disfressa individual i col·lectiva) rebran el seu premi el 8 de gener, a les 19 hores, en un acte a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Amb la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer

Per segon any consecutiu, la Sant Silvestre col·laborarà amb la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC). Aquells atletes que ho desitgin podran aportar una quantitat econòmica voluntària en la Fira del Corredor o el mateix dia de la cursa.

Omar Ougzhif i Ouafaa Hamani, campions el 2014

Omar Ougzhif i Ouafaa Hamani van ser els guanyadors de la darrera edició. L'atleta marroquí Omar Ougzhif, de 30 anys, ha guanyat les dues últimes edicions. En l'última ho va fer amb un temps de 29 minuts i 39 segons, superant el rècord de la cursa. Ouafaa Hamani, de 35 anys i dona del també marroquí Mohamed Benhmbarka, es va imposar amb un temps de 36 minuts i 42 segons.

Els altres dos atletes que van pujar al podi van ser Mohamed Benhmbarka (30 minuts i 14 segons) i Otmane Btaimi (31 minuts i 35 segons). La segona i tercera classificada van ser Montse Carazo (37 minuts i 50 segons) i Txell Calduch (38 minuts i 27 segons). La santcugatenca Laura Bel Franquesa, que va ser campiona de la Mitja Marató de Sant Cugat el 2014, va finalitzar cinquena.

El 2014 hi van participar 2.007 atletes

2.007 atletes són els que van participar en la cursa el 2014, mentre que en el 2013 hi van córrer 2.024 atletes.

La Sant Silvestre tindrà continuïtat

La Sant Silvestre de Sant Cugat tindrà continuïtat en els pròxims anys. Així ho van explicar Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament, i Domingo López (director de la cursa) en la presentació d'aquesta prova atlètica. Aquest 2015 clou el segon contracte de tres anys de la cursa local.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem