La Coordinadora d'Entitats Esportives organitzarà una jornada multiesportiva

Aquesta és una proposta que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha fet a la plataforma esportiva

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat organitzarà, amb el suport de l'Ajuntament, una jornada multiesportiva al 2016, amb l'objectiu que els nens i nenes de la ciutat puguin provar diferents esports en una jornada lúdica i esportiva. Aquesta és una proposta que l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, va fer a la Coordinadora el passat 15 de desembre en el decurs d'una trobada amb la plataforma esportiva i que la Coordinadora veu amb molt bons ulls.

 

En l'última sessió de treball del 2015 de la plataforma esportiva, Rafa Robledo, vicepresident de l'entitat, s'ha compromès a captar patrocinadors.

Un projecte que engloba diferents clubs

Sense voler explicar el projecte, Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, ha avançat que diferents clubs de la ciutat s'uniran a un projecte esportiu que ja lidera des de fa uns anys un club esportiu local. Segons Mateu, donaran més detalls pròximament, en una roda de premsa.

Més protagonisme a les xarxes socials

La Coordinadora vol ser molt més activa a les xarxes socials i, per això, un dels reptes que es marca per aquest 2016 és potenciar el Twitter i el Facebook. També té la intenció de crear un web.

 

En aquesta jornada de treball, que s'ha celebrat, aquest dilluns, 21 de desembre, hi han participat presidents i directius de nou dels disset clubs que integren la Coordinadora. Han estat la Penya Blaugrana Sant Cugat, el Sant Cugat Esport Futbol Club, la Unió Ciclista Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, el Club Muntanyenc Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, el Club Karate Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem