Sant Cugat reconeix la tasca de Joan Salabert, expresident de la Coordinadora

Joan Salabert ha explicat que “és d'agrair que se't reconegui la feina que has fet, sobretot si ho has fet sense ànim de lucre i per a la ciutat"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha lliurat una placa de reconeixement a Joan Salabert, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat durant dos anys, del desembre del 2012 al desembre del 2014. L'acte s'ha celebrat, amb un any de retard, aquest dimarts, 15 de desembre, a l'ajuntament de Sant Cugat.

 

En declaracions al TOT Sant Cugat, Joan Salabert, que és president del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, ha assenyalat que “és d'agrair que se't reconegui la feina que has fet, sobretot si ho has fet sense ànim de lucre i per a la ciutat”.

 

La junta directiva que va presidir Joan Salabert va està integrada per Àngel Ruiz (vicepresident); Marisa Oliva (secretària), i Miquel Garcia (tresorer).

 

Durant la trobada s'ha presentat la presidència col·legiada de la coordinadora, que dirigeixen Mònica Mateu i Rafa Robledo.

 

L'acte també ha comptat amb la presència, entre d'altres, d'Eloi Rovira, regidor d'Esports, i Xavier Codina, que des del 28 de setembre és el nou director d'àmbit de Benestar, Ciutadania, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem