La Farga, Viaró, La Vall, Canigó i El Pinar, les escoles amb més participants al cros

Hi van prendre part 95 escoles, clubs i entitats de Sant Cugat i d'altres poblacions. En la categoria masculina hi van córrer 2.159 atletes, i en la femenina, 1.900

La Farga (356 alumnes); el Col·legi Viaró (302); La Vall (291); Col·legi Canigó (272) i El Pinar (239) són les escoles de Sant Cugat que més nombre de nens i nenes van aportar al 17è Cros Ciutat de Sant Cugat, que es va fer el diumenge 8 de novembre, al parc de la pollancreda. Hi van prendre part 95 escoles, clubs i entitats de Sant Cugat i d'altres poblacions. Un total de 4.059 escolars van participar en aquesta prova atlètica que, per segon any consecutiu, va superar la xifra de 4.000 atletes.

La prebenjamí masculí de 2n any, la categoria amb més participació

Per categories, la prebenjamí masculí de 2n any ha estat, amb 369 escolars, la categoria que ha comptat amb més participació, i després ho han estat les categories prebenjamí masculí de 1r any (323) i benjamí masculí de 1r any (309). En la categoria masculina hi van córrer 2.159 atletes, i en la femenina, 1.900.

Un total de 4.059 escolars

El 17è Cros Ciutat de Sant Cugat el va organitzar, un any més, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Per setè any consecutiu, el cros va comptar amb el patrocini de l’Hospital General de Catalunya Quirón Salud. El Cros de Sant Cugat és una de les curses escolars amb més participació i qualitat organitzativa que es fan a Catalunya. L’organització, amb més d’un centenar de persones (121), va comptar amb la col·laboració també de clubs esportius com la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i de la Unió Ciclista Sant Cugat.

El Diari de Sant Cugat, amb el cros

Un any més, el DIARI de Sant Cugat ha col·laborat en la cursa. En la seva última edició del divendres 13 de novembre, el DIARI de Sant Cugat ha publicat un extens reportatge de dotze pàgines del cros, amb la millor informació i les millors fotografies.

Participa en el Concurs Fotogràfic Digital del cros

El DIARI de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat (paper i en línia) també publicaran la fotografia guanyadora (només hi ha una categoria) del quart Concurs Fotogràfic Digital, que també convoca el cros. S'hi poden presentar fotògrafs aficionats i/o professionals, majors de 16 anys. Cada participant pot participar amb un màxim de tres fotografies, que hauran de ser sobre el cros i de tècnica lliure. Les tres millors fotografies s’enduran material esportiu com a premi. El termini de presentació de les fotografies és el dilluns 23 de novembre, a les 10 hores, i la resolució del jurat del concurs es farà pública el dilluns 30 de novembre.

Com fer-ho

Per participar-hi es pot fer a través del correu electrònic inscripcions@teampartners.net, penjant la fotografia amb el Hashtag #17CrosStC a Twitter, o compartint la fotografia al Facebook de l’Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Un total de 17 curses

Les categories (masculí i femení) que va establir l’organització van ser de prebenjamí (nascuts els anys 2008 i 2009) fins a sènior o popular (a partir de l’any 1996), i també la cursa Special Cros, adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual, en la que hi van participar 20 atletes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem