La final de la Supercopa de Catalunya entre el PHC Sant Cugat i el Voltregà B ja té data

El primer equip femení, subcampió de la Supercopa de Catalunya 2017-2018, s'enfrontarà al CP Voltregà B, campió de la lliga de Nacional Catalana, en el primer títol oficial de la temporada 2018-2019

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà el diumenge 9 de setembre la final de la 10a edició de la Supercopa de Catalunya, el primer títol oficial de la temporada 2018-2019. Jugarà a Vic, a les 17 hores, contra el CP Voltregà B, campió de la lliga de Nacional Catalana 2017-2018. Les santcugatenques ho faran com a subcampiones de la Supercopa de Catalunya 2017-2018, títol que també va guanyar el CP Voltregà B.

La plantilla 2018-2019

El primer equip femení està integrat per les porteres Cris Elié i Marta Nache i les jugadores Maria Rosa Tamburini, Carolina Herrera, Aida Antón (Sferic Terrassa) i Laia Paredes (Sferic Terrassa). Del segon equip -que ha desaparegut- pugen la portera Clara Escudé i les jugadores Laura de los Santos, Núria Martínez, Maria Monllaó i Carolina Espinola. Entrenaran amb el primer equip la infantil Martina Escudé i l'aleví Maria Just.

El primer partit de pretemporada, a la pista de l'HC Palau de Plegamans

L'equip que aquesta temporada entrenarà Beto Borregán, en substitució de Joan Carné, va iniciar la pretemporada el dilluns 27 d'agost. El primer partit de preparació el jugarà el dimarts 4 de setembre a la pista de l'HC Palau de Plegamans, i abans de disputar la Copa Monestir amb el CH Cerdanyola B el dimarts 11 de setembre, jugarà un altre amistós encara per tancar.

El primer partit de Nacional Catalana, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre

El sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat iniciarà la temporada 2018-2019 al grup A de Nacional Catalana a la pista del CP Manlleu B, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem