El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí, eliminat en l'Hoquei Lliga Catalana

El primer equip ha posat punt final en la seva primera participació en aquest campionat amb una victòria amb el CH Lloret i amb dues derrotes a les pistes del Citylift Girona i CE Noia

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha finalitzat la seva primera participació en la 14a edició de l'Hoquei Lliga Catalana amb un balanç d'1 victòria i 2 derrotes. En la primera fase d'aquesta competició (en el grup C), els vermell-i-negres han guanyat (3-0) el CH Lloret Vila Esportiva, el dimarts 28 d'agost, al Pavelló 2. Els dos partits que han perdut han estat a la pista del Citylift Girona CH (5-1), el divendres 24 d'agost, i a la pista del CE Noia Freixenet (5-1), el divendres 31 d'agost. Per passar a la segona fase, els de Joan Carles Vadillo, que han estat eliminats, havien d'acabar entre els 2 primers classificats del grup, i han estat tercers.

Vadillo: "Ens costa ser més regulars duran tot el partit"

L'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ha fet el següent balanç de la pretemporada fins ara: "Hem jugat contra rivals molt forts i hem tingut problemes defensivament, però també hem tingut sensacions molt bones durant els partits. Hem de ser més estables. Ens costa ser més regulars duran tot el partit".

L'equip rebrà el CH Palafrugell en la Copa Monestir

El PHC Sant Cugat també ha jugat dos partits més de preparació. El primer va acabar amb victòria local (5-4) davant la selecció espanyola sub-20, el dimecres 22 d'agost, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. I el segon va ser a la pista del Reus Deportiu, el dilluns 27 d'agost, on va perdre (7-4). L'últim enfrontament que jugarà abans d'iniciar l'OK Lliga serà el dimarts 11 de setembre, a les 12.30 hores, al Pavelló 2, amb el CH Palafrugell, en la Copa Monestir, a Sant Cugat. Amb tot, el tècnic podria tancar un altre partit amistós pel cap de setmana del 15 i 16 de setembre.

Debutarà a l'OK Lliga, el 23 de setembre a la pista del CE Lleida Llista Blava

El PHC Sant Cugat, que aquesta temporada, 2018-2019, s'estrena a l'OK Lliga, va iniciar la pretemporada el dilluns 13 d'agost, i debutarà a l'OK Lliga el diumenge 23 de setembre, a les 12 hores, a la pista del CE Lleida Llista Blava.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem