La família barcelonista celebra els 36 anys de la Penya Blaugrana Sant Cugat

La Penya Blaugrana ha fet un dinar a la Masia Can Ametller amb prop de 130 convidats

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha celebrat aquest diumenge 22 de novembre el seu 36è aniversari amb un dinar al restaurant Masia Can Ametller –un dinar que es repeteix cada dos anys– que ha comptat amb la presència de prop de 130 persones.

A l’acte hi han assistit representants de 20 penyes del FC Barcelona, les de Caldes de Montbuí, Badia del Vallès, Sabadell, Santa Perpètua de la Mogoda, Mollet, Granollers, Montmeló, Poble Nou la Salut de Sabadell, Ramon Llorens de Rubí, Bellaterra, Vallirana, Calella, Parets, 1900 de Terrassa, Figaró-Montmany, Las Chicas del Barça-Hospitalet, Navarcles, Cervelló, l’Alba del Vallès i les Corts.

També hi han assistit, a més de familiars i socis de la Penya Blaugrana Sant Cugat, el directiu del FC Barcelona Josep Ramon Vidal Abarca, els directius de la Federació Catalana de Futbol Francesc Folguera i Albert Montull, el president del Consell de Penyes, Antoni Guil, la directiva de la Comissió de Penyes del FC Barcelona, Elvira Pou, el representat de l’Agrupació Barça Jugadors i exjugador del FC Barcelona Paco Nieto, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, i el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez.

Durant la celebració, els assistents han pogut fotografiar-se amb els trofeus de la Lliga i al Supercopa d’Europa. També hi ha hagut un sorteig de regals.

Félez: “Aniré on em requereixin”

La taula d'autoritats a la Masia Can Ametller. FOTO: Lali Puig

El president Josep Maria Félez, amb un to més cordial del que acostuma a tenir quan es dirigeix a les autoritats, ha indicat que continuarà demanant on pertoqui: “Avui no he demanat res però aniré a demanar a l’Ajuntament oficialment, aniré a la Federació a exposar les meves queixes, i al FC Barcelona quan ho requereixi”.

El directiu del FC Barcelona Josep Ramon Vidal Abarca, ha remarcat que aquest ha estat el cap de setmana perfecte: “El dissabte guanyem al Madrid, en aquest cas jo he tingut la sort de ser a Madrid, i el diumenge vinc al dinar de la Penya”, ha dit. També ha agraït la tasca del món penyístic: “Som conscients que l’autoritat que tenim, i el president Bartomeu sempre ho diu, la tenim gràcies a vosaltres, el moviment penyístic”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem