Castellà: “El FC Barcelona té molt de respecte i admiració cap a la Penya Blaugrana"

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ha presentat els seus 430 jugadors

“El Futbol Club Barcelona té molt de respecte i admiració cap a la Penya Blaugrana Sant Cugat. És una penya molt activa i molt ben dirigida. Tot i que jo formo part de la comissió esportiva i no de la social, vaig a moltes penyes de Catalunya, de l'Estat espanyol i de l'estranger. I de la PB Sant Cugat quedo meravellat”. Aquestes són declaracions al TOT Sant Cugat de Josep Castellà, membre de la comissió esportiva de futbol del FC Barcelona, en la presentació dels 430 jugadors de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, que s'ha fet aquest divendres, 20 de novembre, al vespre, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

 

Castellà, que fa 39 anys que està vinculat al futbol base del Barça, ha qualificat la presentació oficial dels 22 equips més l'escola de prebenjamins “de 10. Ha estat un èxit".

 

Mireu les millors imatges de la presentació.

Aprendre, millorar i divertir-se

Escola de prebenjamins de l'entitat. FOTO: Lali Puig

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ha presentat els 22 equips en competició oficial de l'entitat (amb un equip benjamí més respecte la temporada 2014-2015) per aquesta temporada 2015-2016, que són 1 sènior, 2 juvenils, 3 cadets, 4 infantils, 5 alevins i 7 benjamins. L'escola de prebenjamins, que no competeix, té 96 jugadors. El club compta amb 32 entrenadors.

 

L'eslògan de la presentació, amb música i lluminositat (amb llums blaves i vermelles), ha estat Aprendre, millorar i divertir-se. L'acte ha comptat amb l'assistència de prop de 300 persones.

Ningú s'ho ha volgut perdre

Josep Maria Félez, en els parlaments. FOTO: Lali Puig

L'acte ha comptat amb la presència de Josep Castellà, membre de la comissió esportiva de futbol del FC Barcelona; els directius de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera (delegat de Barcelona) i Albert Montull (responsable de la comissió de futbol femení); Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Raimon Recoder, coordinador general de les Escoles de Futbol Hristo Stòitxkov a Catalunya.

 

Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, ha assenyalat en els parlaments que “aquesta és l'onzena temporada de la Penya Blaugrana Sant Cugat amb l'Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, i espero que sigui per molts anys més”.

 

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, va ser jugador i entrenador de la PB Sant Cugat. Rovira ha explicat al TOT Sant Cugat que “és un projecte educatiu-formatiu de qualitat que evoluciona cada any i que és molt complet".

El DIARI de Sant Cugat, amb la presentació

Per segon any consecutiu, el DIARI de Sant Cugat ha col·laborat en la presentació oficial dels equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov per aquesta temporada 2015-2016. En la seva edició del divendres 27 de novembre, el DIARI de Sant Cugat publicarà un reportatge especial de 28 pàgines sobre la presentació dels equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, amb les fotografies de tots els conjunts de l'entitat, que s'han fet en aquest acte. El DIARI es podrà comprar al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, a un preu especial d'1,5 euros.

Andonie Pastissers i Lomito'n Steackhouse & Pizzas, els patrocinadors del suplement

Andonie Pastissers i Lomito'n Steackhouse & Pizzas són els patrocinadors d'aquest reportatge especial del Diari de Sant Cugat.

I el projecte de les pistes de Sant Francesc?

Segons l'Ajuntament de Sant Cugat, la nova instal·lació de la qual podrà gaudir la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov a les pistes de Sant Francesc, continua el seu curs. Segons Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, “el projecte ja el tenim desenvolupat i ecònòmicament, gairebé també. La pista de baix s'adaptarà a un camp de futbol 7 més petit i es remodelarà aquest espai”. El que no sap Rovira és quan es podrà fer: “Estem molt lligats de mans pel que fa a les inversions perquè tenim unes obligacions legals amb les zones verdes que ens comprometen moltíssim la capacitat d'inversions”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem