La Penya Blaugrana Sant Cugat presenta els seus 430 futbolistes

La presentació de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov es farà aquest divendres, 20 de novembre, a les 19.30 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí

Els 430 jugadors de Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov es presenten aquest divendres, 20 de novembre, a partir de les 19.30 hores, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí.

 

Els 22 equips en competició oficial de l'entitat per aquesta temporada 2015-2016 són 1 sènior, 2 juvenils, 3 cadets, 4 infantils, 5 alevins i 7 benjamins. L'escola de prebenjamins, que no competeix, té 96 jugadors, i el club compta amb 32 entrenadors.

Les personalitats

L'acte comptarà amb la presència de Josep Castellà, representant del FC Barcelona; els directius de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera (delegat de Barcelona) i Albert Montull (responsable de la comissió de futbol femení); Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, i Raimon Recoder o Antonio Sánchez, en representació de l'Escola de Futbol Hristo Stòitxkov.

El DIARI de Sant Cugat, amb la presentació

Per segon any consecutiu, el DIARI de Sant Cugat col·laborarà en la presentació oficial dels equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov per aquesta temporada 2015-2016. En la seva edició del divendres 27 de novembre, el DIARI de Sant Cugat publicarà un reportatge especial de 28 pàgines sobre la presentació dels equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, amb les fotografies de tots els conjunts de l'entitat, que es faran en aquest acte. El DIARI es podrà comprar al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, a un preu especial d'1,5 euros.

Andonie Pastissers i Lomito'n Steackhouse & Pizzas, els patrocinadors del suplement

Andonie Pastissers i Lomito'n Steackhouse & Pizzas són els patrocinadors d'aquest reportatge especial del Diari de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem