La Marxa Transcollserola de BTT de la Unió Ciclista Sant Cugat reuneix 67 participants

Aquesta prova no competitiva per a majors de 16 anys que forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme ha estrenat dos nous circuits

Un total de 67 ciclistes han participat aquest diumenge, 14 d'octubre, al matí, en l'11a edició de la Marxa Transcollserola Memorial Jaume Camps de BTT, amb sortida (amb un petit esmorzar de benvinguda), i arribada (amb botifarrada, beguda i samarreta commemorativa), al Parc de la Pollancreda. El primer ciclista a arribar del circuit llarg ha estat Ángel Gregorio, amb un temps de 3 hores i 57 minuts, i del curt, Lucas Furest.

Es tracta d'una prova no competitiva per a majors de 16 anys que forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme i que transcorre per pistes forestals del Parc de Collserola i travessa els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès. Els participants l'han fet íntegrament amb GPS, com en les últimes edicions.

Enguany, l'organització, la Unió Ciclista Sant Cugat, ha estrenat recorreguts, amb un llarg de 80 quilòmetres amb un desnivell acumulat positiu de 2.094 metres, i un de curt, de 33 quilòmetres, amb un desnivell acumulat positiu de 843 metres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem