La 10a Marxa Transcollserola de BTT de la Unió Ciclista Sant Cugat, amb 200 ciclistes

El president, Rafa Robledo, ha explicat que "es tracta d'una prova única perquè es fa íntegrament amb GPS i, així, no s'ha de marcar el terra del Parc de Collserola. Pretenem ser un exemple a seguir"

Uns 200 ciclistes, el màxim que ha permès el consorci del Parc de Collserola a l'organització, han participat en la desena edició de la Marxa Transcollserola Memorial Joan Camps de BTT, que ha organitzat la Unió Ciclista Sant Cugat aquest diumenge, 26 de novembre, al matí. Tot i que la Transcollserola és una prova de caràcter no competitiu per a majors de 16 anys, el primer ciclista a travessar la meta del circuit llarg ha estat Manel Morral, del Bicisprint Sabadell, amb un temps de 3 hores i 38 minuts.

Es fa íntegrament amb GPS

La Transcollserola de BTT és una prova de caràcter no competitiu per a majors de 16 anys. FOTO: Lali Álvarez

La Transcollserola, que forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme, ha ofert 2 recorreguts: un llarg de 73 km, amb un desnivell acumulat positiu de 2.200 m, i un recorregut curt de 32 km, amb un desnivell acumulat positiu de 890 m. La prova, que es realitza íntegrament amb GPS, ha transcorregut per pistes forestals del Parc de Collserola i ha travessat els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès. La sortida i arribada de la Transcollserola ha estat al Parc de la Pollancreda. A l'arribada, els ciclistes han pogut gaudir d'una botifarrada.

Rafa Robledo: "Pretenem ser un exemple a seguir"

Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista Sant Cugat, ha assenyalat que "estem molt contents de com s'ha desenvolupat la marxa. Es tracta d'una prova única perquè es fa íntegrament amb GPS i, així, no s'ha de marcar el terra del Parc de Collserola. Pretenem ser un exemple a seguir".

Pròximes activitats

Les dues pròximes activitats que organitzarà la Unió Ciclista Sant Cugat és l'esmorzar de final de temporada i l'assemblea general ordinària de socis. Durant el 2018, l'entitat celebrarà, amb diferents actes (conferències, una exposició commemorativa i un sopar) els seus 60 de vida.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem