Últims dies per inscriure's en la Marxa Transcollserola de BTT

La principal novetat d'aquesta prova no competitiva és l'estrena dels dos nous circuits

Les inscripcions, amb un màxim de 200, per participar en l'11a edició de la Marxa Transcollserola Memorial Jaume Camps de BTT, que tindrà lloc el pròxim diumenge, 14 d'octubre, es tanquen el dijous 11 d'octubre. Es tracta d'una prova no competitiva per a majors de 16 anys que forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme i que transcorre per pistes forestals del Parc de Collserola i travessa els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

Dos nous circuits

Enguany, l'organització, la Unió Ciclista Sant Cugat, estrena recorreguts, amb un llarg de 80 quilòmetres amb un desnivell acumulat positiu de 2.094 metres. i un de curt, de 33 quilòmetres, amb un desnivell acumulat positiu de 843 metres. En el recorregut llarg hi haurà 3 avituallaments sòlids i líquids, i en el curt 2. A l'arribada, els participants rebran un obsequi i podran gaudir d'una botifarrada i beguda. Els participants l'hauran de fer íntegrament amb GPS, com en les últimes edicions.

La sortida, amb un petit esmorzar de benvinguda, i l'arribada de la Marxa Transcollserola de BTT serà al Parc de la Pollancreda. El tret de sortida del traçat llarg es donarà a les 8 hores i a les 8.30 hores, el curt.

El temps mínim per completar el recorregut, ja que està limitat circular per dins del Parc de Collserola a més de 20 km/h, serà de 4 hores. El temps màxim per acabar serà de 6 hores i mitja.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem