La premsa vol trencar l'estadística en el partit de Festa Major amb als polítics

L'onzè Trofeu Alguna Pregunta Menys? de futbol 7 es juga dijous, a les 19 hores, a la ZEM Jaume Tubau

La ja onzena edició del Trofeu Alguna Pregunta Menys? de futbol 7, que enfronta cada any polítics i periodistes de Sant Cugat per Festa Major, es juga aquest dijous, 30 de juny, a les 19 hores, a la ZEM Jaume Tubau, escenari habitual d'aquest partit. Es tracta d'un enfrontament que només s'ha deixat de jugar un any (el 2014) i que és un clàssic per Festa Major.

Rovira: "És evident que els polítics som favorits"

Els organitzadors d'aquest partit de Festa Major són Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat. Rovira ha assegurat que "és evident que l'equip dels polítics som els favorits després de la ratxa positiva de victòries en els últims anys. Hem rejovenit l'equip per ser encara més competitius".

López: "Els periodistes sempre som els que hi posem el bon joc"

Àlex López ha assenyalat que "és cert que, estadísticament, els polítics han guanyat més partits que nosaltres (6 victòries a 4). Segur que si perden diran que, amb tot, continuen tenint un millor balanç de victòries. El que és inqüestionable és que els periodistes sempre som els protagonistes al terreny de joc, som els que hi posem el bon joc".

De les deu edicions jugades fins al moment, els polítics n'han guanyat 6 (2005, 2006, 2010, 2011, 2012 i 2015), mentre que els periodistes n'han guanyat 4 (2007, 2008, 2009 i 2013).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem