La Quedada Jove de l'Esport al Carrer de la Festa Major arriba per quedar-s'hi

Es tracta d'una iniciativa esportiva i lúdica adreçada a nois i noies d'entre 12 i 16 anys, i és una de les dues novetats dels 20 actes esportius de la festa grossa de Sant Cugat

La Quedada Jove de l'Esport al Carrer és una de les dues novetats (l'altra és el 1r Torneig 3X3 que organitza el Futbol Sala Sant Cugat) del programa d'activitats esportives, una vintena, de la Festa Major de Sant Cugat 2017. Es tracta d'una iniciativa esportiva i lúdica adreçada a nois i noies d'entre 12 i 16 anys, que es farà el divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol, de 9 a 12 de la nit, al parc de Can Vernet. L'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), organitzarà diferents torneigs mixtes, de bàsquet 3X3, torneig d'habilitats de futbol (tocs de futbol, llançaments de precisió curt i llarg i futbol-golf), torneig 5X5 d'Ultimate Frisbee i torneig de shootball; una batalla d'aigua i partits de futbol Buble Futbol.

Aquesta proposta s'emmarca dins de la Festa de l'Esport al Carrer, que des de fa 13 anys es fa al parc de Can Vernet, i les inscripcions ja es poden formalitzar al web de l'OMET.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem