200 paelles ompliran la rambla de Celler amb el Concurs d'Arrossos de Festa Major

Per segon any consecutiu, el concurs se celebrarà a la rambla del Celler

Un total de 200 paelles ompliran la rambla del Celler aquest diumenge 2 de juliol durant la celebració del 37è Concurs d'Arrossos de Festa Major. 

La cita, organitzada pels Amics dels Veterans i la Regalèssia, tindrà lloc per segon any consecutiu a la rambla del Celler. En concret, des del passeig de Francesc Macià fins al passeig de Torreblanca. 

El Concurs d'Arrossos començarà a les 9.30 h del matí, quan els participants hauran de recollir els números de les paelles que l'organització haurà assignat. Un número que marca l'ordre d'entrega de paelles al jurat per a participar al concurs. 

Ja entre les 10.00 i les 11.30 del matí, es repartiran les taules i cadires, així com la llenya i els ingredients bàsics (arròs, oli i aigua). Serà entre les 13.30 h i les 14.00 h quan el jurat, dividit en dues taules de 5 membres cadascuna, tastaran els arrossos.

Com ja és tradició, el Concurs d'Arrossos acabarà amb el Ball d'Arròs a càrrec de Miquel del Roig. El concert començarà a les 16.00 h de la tarda. 

Un any més, el Concurs d'Arrossos tindrà un vessant solidari. I és que els diners recaptats amb les inscripcions (1 euro per participant) s'entregarà a Càritas Sant Cugat íntegrament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem