Els santcugatencs ja poden gaudir de l'app STCPèdia

El primer repte de l'aplicació és el joc de la Festa Major, un trivial de preguntes i respostes sobre la festa per impulsar el coneixement sobre els actes i la seva història

Sant Cugat ha impulsat STCPèdia, un projecte interactiu per fomentar la vinculació ciutadana i el coneixement mitjançant els nous llenguatges que aporten les TIC.

 

El primer repte de l'aplicació està centrat en la Festa Major de la ciutat. El joc consistirà en un trivial de preguntes i respostes sobre la diada, per tal d'impulsar els coneixements sobre els actes i la història de la festa. La persona que guanyi s’endurà dues entrades a escollir de la programació del Teatre-Auditori de la temporada vinent.

 

Joana Barbany, tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert, ha presentat aquest matí l'app, acompanyada de Joaquin Lázaro; soci fundador de Compettia, una empresa santcugatenca que ha desenvolupat l'aplicació. 

 

Durant la mostra, Barbany ha explicat que "amb aquest projecte donem sortida a dos reptes, d'una banda, aconseguir un major 'engagement' amb la ciutadania a través d'un llenguatge diferent, el de la gamificació i, de l'altra, col·laborar amb empreses santcugatenques punteres en la innovació i el desenvolupament de vies de negoci que tenen a veure amb l'emprenedoria i el desplegament de les TIC a Sant Cugat".

 

L'app estarà en actiu els dies de la Festa Major de la ciutat i permetrà llençar reptes, jugar amb diversos contrincants i fer desafiaments de diferents nivells de dificultat. La finalitat serà aconseguir el nombre més gran d'encerts a les preguntes en el mínim temps possible. A més, la plataforma permet crear jocs per a cada esdeveniment. 

 


El joc ja està disponible a les botigues de Google i Apple.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem