La selecció júnior de Qatar s'enfrontarà al Club Handbol Sant Cugat

Fa un any el CH Sant Cugat ja va jugar un partit amb la selecció absoluta de Qatar

El primer equip masculí del Club Handbol Sant Cugat s'enfrontarà el pròxim divendres, 9 de juny, a la selecció júnior de Qatar, campiona d'Àsia, en un partit internacional de caràcter amistós. El partit començarà a les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, i l'entrada serà gratuïta. Cal recordar que fa un any el CH Sant Cugat va jugar amb la selecció absoluta de Qatar.

Qatar prepara el Mundial Júnior de juliol

Valero Rivera, fa un any quan la selecció absoluta de Qatar es va enfrontar al CH Sant Cugat. FOTO: Artur Ribera

La selecció júnior de Qatar està fent una gira pel territori català per preparar el Mundial Júnior que es disputarà al juliol, a Algèria. Aquesta selecció vindrà liderada pel seleccionador de la selecció absoluta de Qatar, Valero Rivera, exentrenador del primer equip del FC Barcelona i exseleccionador espanyol, amb un gran palmarès.

El Club Handbol Sant Cugat ha finalitzat la lliga del grup D de la Primera Nacional en la 8a posició de 16 equips, amb un balanç en la competició d'11 victòries, 1 empat i 18 derrotes.

En un comunicat de premsa, el president del Club Handbol Sant Cugat, Miquel Catarineu, ha explicat que "tot el club s'ha abocat en l'organització d'aquest partit" i que "esdeveniments internacionals com aquests són els que ens donen visibilitat i ens posicionen al nivell que l'handbol de Sant Cugat es mereix".

López: "Volem reunir als nens i nenes de Sant Cugat que fan handbol"

Fa un any, en el partit entre el CH Sant Cugat i Qatar, el Pavelló 3 es va omplir. FOTO: Artur Ribera

Per la seva banda, David López Lupus, entrenador del primer equip del CH Sant Cugat, ha dit que "la temporada ha estat rodona i un partit com aquest ha de servir per agrair el suport rebut per la nostra afició. Ens agradaria omplir el Pavelló 3 i reunir a tots aquells nens i nenes de Sant Cugat que gaudeixen de l'handbol, i a les seves famílies. El partit ha de ser una gran festa."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem