Les més de 500 jugadores del torneig de voleibol deixen una imatge pel record

La presentació oficial del Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez ha tornat a deixar-nos la imatge més impactant de la competició

La presentació del Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez ha aplegat aquest dissabte 19 de setembre les 530 jugadores dels 44 equips que participen en aquest prestigiós campionat. És una de les grans imatges que ens deixa el torneig any rere any.

En l'acte han intervingut la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, l'expresident del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, l'actual president del Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira.

Miquel Martínez: "El voleibol ens ha unit a molta gent"

Miquel Martínez durant el seu parlament. FOTO: Lali Puig

Si hi ha una persona que es pot considerar protagonista del Torneig Internacional de Voleibol Base Femení aquest és Miquel Martínez, que va donar forma al torneig des de la primera edició i que enguany és el primer any que porta el seu nom. L'expresident del Club Volebol Sant Cugat ha fet un breu parlament en el que ha recordat que el voleibol "ha servit per unir-nos a molta gent".

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalaba, ha repetit que el Club Voleibol Sant Cugat és el "bressol del voleibol català": "La mostra més clara és l'organització d'aquest torneig".

Jugadores i públic omplen el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem