Arrenca el 12è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat

Es juga entre dijous i diumenge, als pavellons de la ZEM Rambla del Celler i al pavelló de Valldoreix

Des del dijous 17 de setembre fins al diumenge 20 de setembre, el DSV Club Voleibol Sant Cugat organitza, un any més, el seu campionat internacional, que en aquesta dotzena edició ha passat a anomenar-se Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez, en reconeixement a l'expresident de l'entitat. Martínez, que va dirigir el club 8 temporades, també va ser qui va posar en marxa aquest campionat.

 

En aquest torneig, per invitació, hi prendran part 44 equips de 15 clubs, amb més de mig miler de jugadores (530) d’entre 12 i 19 anys. Aquesta competició és una de les més importants de voleibol base que s’organitzen a l’Estat espanyol.

4 clubs estrangers

Hi prendran part 44 equips, repartits en 3 categories: infantil (16), cadet (16) i juvenil (12). Els 4 clubs estrangers que hi participen són el Muks Sparta Warszawa, de Polònia, i els italians del Dream Volley Pisa, la Scuola di Pallavolo Anderlini, i el Pallavolo Tor Sapienza. El club polonès i el Dream Volley Pisa s'estrenen en el torneig.

 

També hi participen 4 clubs espanyols, que són el Getxo BKT, l’AD Voleibol Rivas, el CV Colmenarejo Angry Hornets i el Feel Volley Alcobendas. S'estrenen en la competició l’AD Voleibol Rivas, que en el Campionat d'Espanya Cadet 2015 es va imposar al CV Sant Cugat, i el Colmenarejo Angry Hornets. El 7 clubs catalans que hi prenen part són l’AE Carles Vallbona, el CV Sant Esteve, el CV Sant Just, el CV Esplugues, el CV Vall d’Hebron, el CV Vilassar i el CV Sant Cugat.

Dies, horaris i instal·lacions

El dijous 17 i el divendres 18 els partits es jugaran, de 18 a 22.30 hores, al pavelló de Valldoreix. El dissabte 19, els partits al pavelló de Valldoreix només es jugaran fins a última hora del matí. El dissabte 19 (de 8 a 22 hores) i el diumenge 20 (de 8 a 15 hores) els partits es jugaran als tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler. Les semifinals (12 hores) i finals (13.30 hores) del torneig es jugaran el diumenge 20 de setembre, de 8 a 15 hores, al Pavelló 3. L’entrada per seguir en directe aquest torneig internacional de voleibol és gratuïta.

 

Com cada any, el CV Sant Cugat organitzarà un acte de presentació dels 44 equips i 15 clubs que participen en aquest torneig internacional. Serà el dissabte 19 de setembre, a les 18 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Entre d'altres personalitats hi serà present Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Bisbe: "No hi ha gaire torneigs com el nostre"

Carles Bisbe, membre de la comissió organitzadora del torneig, ha explicat que “no hi ha gaire torneigs d'aquestes característiques” i que “és la festa del nostre club”. Per la seva banda, per a Lluís Moreno, president del CV Sant Cugat, “que s'hagin jugat ja dotze edicions d'aquest torneig són paraules majors. És de pell de gallina”.

Clínic de la federació catalana

Com un acte paral·lel al torneig i que organitza la Federació Catalana de Voleibol, el seleccionador espanyol absolut femení de voleibol oferirà un clínic el dissabte, 19 de setembre, de 9 a 14 hores, a la ZEM Rambla del Celler. Pascual Saurín també és entrenador del Dauphines Charleroi, equip de la primera divisió belga. També hi haurà una xerrada-col·loqui sobre la situació del voleibol català i espanyol i perspectives i plantejaments de futur. El cost del clínic és de 25 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem