El DSV - Club Voleibol Sant Cugat tindrà dinou equips en competició federada

Lluís Moreno, president del club, assegura que "aquesta campanya hem aconseguit que totes les nenes que volien jugar al club, ho puguin fer"

El DSVClub Voleibol Sant Cugat disposarà de 19 equips per aquesta nova temporada 2015-2016, amb més de 240 noies. Són 3 equips sèniors (Superlliga 2, Primera Nacional i Primera Catalana), 1 màster (integrat per pares i mares), 4 juvenils (40 jugadores), 4 cadets (68) i 7 infantils (100). “Aquesta campanya hem aconseguit que totes les nenes que volien jugar al club, ho puguin fer”, ha explicat Lluís Moreno, president de l'entitat, en l'assemblea extraordinària de socis que s'ha celebrat aquest dimecres, 9 de setembre, a la tarda, a l'Església Protestant de Valldoreix.

Alemany: “Estem fent bé la feina”

En l'assemblea extraordinària hi van participar més de 40 socis. FOTO: À. L. P.

Toni Alemany, que per segona temporada consecutiva serà el director tècnic esportiu de l'entitat, ha assenyalat que “la piràmide de les categories de la base, mirem com la mirem, li donem la mateixa importància a totes les categories”. Alemany també ha afegit que “estem creixent bé, des de baix de tot, i això vol dir que estem fent bé la feina”. Segons el club, el DSV - CV Sant Cugat és el club de l'Estat espanyol amb més fitxes federatives femenines.

El club seguirà gestionant el voleibol escolar

Per segona campanya consecutiva, el DSV – CV Sant Cugat gestionarà l'esport del voleibol de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET), amb més de 300 nenes i nens en competició escolar en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. L'OMET és un organisme que depèn de l'Ajuntament de Sant Cugat i la figura del DSV - CV Sant Cugat responsable del voleibol escolar és Martín Fernández.

14 entrenadors

El cos tècnic estarà integrat per 14 entrenadors; un preparador físic, Jorge Palomares; un fisioterapeuta, Fermín Oliete, i un psicòleg esportiu, Albert Casorrán. L'entrenador dels primers equips del club són Rafa Ruiz (sènior A); Lluc Forn (juvenil A); Arseni Llenas (cadet A) i Eros Ortiz (infantil A).

5 instal·lacions per entrenar

Per aquesta campanya, el DSV - CV Sant Cugat utilitzarà fins a 5 instal·lacions: el pavelló de Valldoreix, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, l'escola la Floresta i el SAF de Cerdanyola, amb qui té un acord de col·laboració.

Acord amb Thinkinsport

El DSV – CV Sant Cugat ha segellat un acord de col·laboració amb la botiga Thinkinsport de la ciutat, qui, a partir d'ara, gestionarà les equipacions oficials del club. Thinkinsport ja treballa amb 5 clubs més de Sant Cugat.

Tot a punt pel torneig internacional

Durant l'assemblea, el club també ha detallat als socis quin serà el funcionament del 12è Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez, que es jugarà al municipi del 17 al 20 de setembre.

L'assemblea extraordinària, amb 7 punts en l'ordre del dia, s'ha allargat per espai de 2 hores i hi han assistit més de 40 socis.

L'assemblea ordinària de socis està prevista que es convoqui el pròxim mes de gener. Serà llavors quan l'actual junta complirà el seu primer any de mandat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem