Les obres del Pavelló 1 del Leonardo da Vinci començaran al primer trimestre del 2017

Ho ha anunciat l'alcaldessa Mercè Conesa

Les obres i la primera pedra del Pavelló 1 que s'ha de construir al nou institut Leonardo da Vinci al barri de Volpelleres començaran al primer trimestre del 2017. Així ho ha dit Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, aquest dimarts, 20 de desembre, al matí, durant l'esmorzar que cada any, per les festes de Nadal, ofereix als mitjans de comunicació. Segons Conesa, aquesta instal·lació esportiva municipal, que finançarà l'Ajuntament, ja té empresa adjudicatària -no ha dit quina- i que el divendres 16 de desembre es va reunir amb la Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz.

Conesa va anunciar la construcció d'aquest pavelló el 24 de febrer del 2015, en un Consell Sectorial d'Esports. Aleshores va assegurar que les obres del nou Pavelló 1 començarien l'any 2016 i que la Generalitat tenia previst posar en marxa aquest institut el curs acadèmic 2017-2018.

El pavelló de la Floresta tindrà calefacció

L'Ajuntament de Sant Cugat no té previst instal·lar la calefacció al Pavelló Municipal de la Floresta, tal com ja va anunciar Eloi Rovira en aquest mitjà. Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat, ha assegurat que "en aquest mandat, la gran prioritat és millorar els espais esportius, però en l'àmbit d'activitats. El confort és important, però ho deixarem per una segona fase que no podem concretar dates". Fortuny també ha dit que "entenem les queixes, però hi ha un pressupost i ens toca prioritzar. Tenim la intenció de posar calefacció, i tant!".

Sense dates d'inversions pel 2017

Respecte als 3,5 milions d'euros que la Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Cugat per la millora d'instal·lacions esportives municipals de la ciutat, Damià Calvet, tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, ha assegurat que "no hi ha dates d'execució, però hi estem treballant".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem