Les proves de pàdel, tennis i voleibol de la Festa Major de Valldoreix tenen campions

Totes tres competicions s'han celebrat aquest cap de setmana del 16 i 17 de setembre al Club Esportiu Valldoreix

Els torneigs de pàdel, tennis i voleibol de la Festa Major de Valldoreix que, un any més, ha organitzat el Club Esportiu Valldoreix ja tenen campions. En la competició de pàdel, els campions de 2a Categoria Masculina han estat la parella Óscar Alzina-Carles Subirà, i els subcampions, Chema Salabert i Carlos Trullenque. La millor parella de la 2a Categoria Femenina ha estat Mònica Font-Cristina Cabestany, i les segones classificades, Àngels Puig-Teresa Unyó.

En la 3a Categoria Masculina s'han adjudicat el títol Juan Carlos Alcantara-Pablo Gutiérrez, i Alejandro Herrero-Jordi Félez han acabat segons. En la 3a Categoria Femenina han guanyat Montse Gumà-Anna Bustamante, i Cati Guilera-Carme Armellini han estat segones.

Tennis i voleibol

En el campionat de tennis, el campió de 1a Categoria ha estat Omar Nicolás, i el subcampió, Óscar Zalgado. I en la 2a Categoria ha guanyat Óscar Cardenal, i Euro Bellesi, segon.

L'equip que ha guanyat el campionat de voleibol-platja ha estat integrat per Lluís Homet, Pepo Danon, Ramol Sol, Xavier Nicolás, Oswaldo Gómez i Hans Balcells.

El dissabte 16 de setembre, al matí, s'han jugat partits de futbol 7 entre els equips benjamí, aleví i infantil del Club Esportiu Valldoreix.

L'acte lliurement de premis s'ha celebrat aquest diumenge, 17 de setembre, al matí, al Club Esportiu Valldoreix, amb la presència de Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'EMD, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem