Les sèniors del Club Tennis Natació, subcampiones de Catalunya de Pàdel

El Club Tennis Natació Sant Cugat obté la plata al Campionat de Catalunya

Les jugadores del sènior del Club Tennis Natació Sant Cugat s'han proclamat subcampiones del Campionat de Catalunya Sènior per Equips de Pàdel Femení. La final va tenir lloc aquest diumenge, 3 de juliol, a les instal·lacions del Club Pàdel Barcelona – El Prat, on les santcugatenques van perdre contra el Real Club de Polo Barcelona per 4 a 1. Tanmateix, el club santcugatenc va guanyar a semifinals contra el Club Tennis Tarragona, qui fou Campió de Catalunya l'any passat. En categoria masculina, l'or també se'l va emportar el Real Club de Polo Barcelona.

Marta Petrus, capitana del Club Tennis Natació Sant Cugat, destaca la facilitat que va tenir per a formar l'equip +35 per anar a la competició. Dels 5 equips femenins federats amb els quals compta el club, i que juguen regularment a diferents lligues de pàdel, Petrus va fer una selecció de 25 jugadores que complissin amb els requisits d'edat, d'entre l'equip A i el B, per a formar l'equip del campionat.“El club compta amb gent molt disposada,” explica la capitana, qui destaca que el més complicat fou donar el no a moltes jugadores de bon nivell. “Hi ha moltes ganes, i molt ambient dins del club.”