Quique Sánchez i Jordi Albert Pigem guanyen el Torneig Solidari de Pàdel

El QBasket Sant Cugat va organitzar, per primer cop, un torneig de pàdel per Festa Major per a recaptar diners pel Campus de L'Índia

El QBasket Sant Cugat va inaugurar un Torneig Solidari de Pàdel, amb l'objectiu de recaptar diners per repetir el campus de L'Índia. Es va realitzar el diumenge, 3 de juliol, a les noves instal·lacions del Pàdel Mirasol i hi van participar 10 parelles. Els guanyadors del torneig van ser la parella formada per Quique Sánchez i Jordi Albert Pigem. L'èxit de participació i de recaptació de la primera edició ha encoratjat, segons declaracions al TOT Sant Cugat de Javier Martínez, president del club, a plantejar una segona edició per l'any vinent.

Els diners recaptats se'n van a L'Índia

El torneig era de caràcter solidari, per a recaptar diners pel projecte del Campus de L'Índia. Aquest és un projecte conjunt, que vincula, a part del QBasket Sant Cugat, a la Unió Esportiva Sant Cugat, al Sant Cugat Esport FC i al CFU Mira-sol Baco. L'objectiu del projecte és poder enviar una expedició d'entrenadors dels diferents clubs per a realitzar un campus esportiu a una zona rural del subcontinent asiàtic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem