El Torneig de Pàdel de Festa Major, per a Espanyol-Collgrós i Llunell-Cuartero

Les parelles Albert Espanyol i David Collgrós i Mònica Llunell i Nona Cuartero han derrotat en la final a Víctor Icart i Xavi Fermoso i a Alicia Díaz i Anna Pujol

El torneig s'ha jugat a la ZEM Jaume Tubau FOTO: Lali Álvarez El torneig s'ha jugat a la ZEM Jaume Tubau FOTO: Lali Álvarez

Albert Espanyol i David Collgrós, en categoria masculina, i Mònica Llunell i Nona Cuartero, en femenina, s'han adjudicat el Torneig de Pàdel de la Festa Major de Sant Cugat. La parella Espanyol-Collgrós han superat en la final Víctor Icart i Xavi Fermoso, mentre que Llunell-Cuartero, han guanyat a Alicia Díaz i Anna Pujol.

El campionat que s'ha jugat entre aquest divendres, 1 de juliol, a la tarda, i dissabte 2 de juliol (tot el dia), a les dues pistes de pàdel de la ZEM Jaume Tubau, ha comptat amb una participació de 14 parelles masculines i 11 de femenines. L'ha organitzat Teampartners, l'empresa que gestiona la instal·lació esportiva municipal.

El TOT amb la Festa Major

Alicia Díaz i Anna Pujol i Mònica Llunell i Nona Cuartero FOTO: À. L. P.

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem