Marc Casas: “Sant Cugat és una ciutat multiesportiva, amb molta oferta”

És jugador i capità del primer equip del Futbol Sala Sant Cugat

Marc Casas compleix la seva novena temporada en el Futbol Sala Sant Cugat, del qual n’és el capità del primer equip. És un jugador carismàtic i en algunes ocasions ha estat crític amb la política esportiva de l’Ajuntament. El màxim golejador del seu conjunt té molt clar que “Sant Cugat és una ciutat multiesportiva, amb molta oferta”. També li agrada “que es pugui fer esport a l’aire lliure pels parcs de la ciutat i a Collserola, com anar a córrer o en bicicleta” i que “hi hagi associacions que promoguin esport gratuït a l’aire lliure”.

L’ala-pivot, que també ha entrenat equips de base del FS Sant Cugat, demana que “hi hagi més carrils bici pel centre de la ciutat; que les quotes dels clubs esportius de la ciutat no siguin tan cares i que la Sant Silvestre Barcelonesa s’anomeni la Sant Silvestre de Sant Cugat "perquè la cursa es fa a Sant Cugat, no a Barcelona”.

Segons Marc Casas, a l’esport escolar, que organitza l’Ajuntament de Sant Cugat, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), “no hi ha una oferta escolar de tots els esports, i això perjudica alguns esports del municipi”.

Aquesta informació està extreta del reportatge "Sant Cugat, una ciutat per fer esport", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 30 d'abril. El TOT Sant Cugat ja ha editat diferents peces d'aquest reportatge i ho seguirà fent en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem