Marc Jordán, Marc Aballí, Dani Ferrer i Edgar Sans deixen l'Handbol Sant Cugat

David López, nou entrenador del sènior, explica que Jordán deixa l'handbol temporalment

Marc Jordán, Marc Aballí, Dani Ferrer i Edgar Sans no continuaran a l'Handbol Sant Cugat la pròxima temporada. El nou entrenador del primer equip, David López, ha confirmat que cap dels quatre jugadors serà la pròxima temporada amb el primer equip. Marc Jordán, el jugador més determinant de l'equip i màxim golejador de la categoria, deixa l'handbol temporalment per centrar-se en els estudis.

Pel que fa a la resta de baixes, Edgar Sans ha fitxat pel CH Sant Martí Adrianenc, de 1a Nacional, Dani Ferrer marxa al BM La Roca, també de 1a Nacional i Marc Aballí fitxa pel CH Valldoreix.

Pel que fa incorporacions, el tècnic en preveu poques. De moment ja estan confirmades la incorporació dels jugadors del sènior B Arnau Domingo, Santi Peiró i Àlex Ortega. També hi haurà dos o tres jugadors del tercer equip i un del juvenil que començaran la pretemporada amb el primer equip. Amb aquests es decidirà més tard a quin equip acabaran tenint fitxa.

No es descarta la possibilitat de fitxar un o dos jugadors d'altres equips, entre els quals hi ha un jugador de Lliga Catalana, però el tècnic no ha volgut donar noms.

David López, el nou entrenador

David López, conegut amb el sobrenom de Lupus, serà l'entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat. A qui ha entrenat el juvenil A aquesta temporada se li va oferir la possibilitat d'entrenar al primer equip, a 1a Nacional, després que Armand Rubiño anunciés la seva dimissió.

López se sent il·lusionat amb el repte i té bones sensacions: "Quan vaig portar el primer equip, les sensacions van ser molt bones, i les coses van funcionar molt bé." Afirma que "hi ha molta il·lusió, tant per part meva com per part de l'equip".

López ja té experiència amb el primer equip

L'entrenador va iniciar aquesta temporada 2015-2016 com a segon entrenador del sènior, paral·lelament al seu compromís com a entrenador del juvenil. A mitjans de desembre, però, va veure incompatible seguir al capdavant del primer equip i va decidir renunciar, per centrar-se en el juvenil.

Tanmateix, López es va tornar a fer càrrec de l'equip durant el mes de maig, aquest cop en solitari, quan Armand Rubiño va haver de demanar la baixa mèdica per una operació. Així, López es va fer càrrec de l'equip durant les últimes jornades de lliga, perdent primer contra La Salle Montcada, i després guanyant contra el CH Esplugues i contra el CH Gavà. Rubiño es va incorporar per a jugar la Copa Catalana, on l'equip va perdre a quarts de final.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem