L'Handbol Sant Cugat no passa els quarts de final de la Copa Catalana

El CH Sant Cugat no aixecarà la Copa Catalana després de caure de forma inesperada contra el CH Sant Vicenç

Club Handbol Sant Cugat 23 – Club Handbol Sant Vicenç 25

Club Handbol Sant Cugat: Bernat Tous, Pau Masllorens, Marc Aballí, Gorka Herrero, Héctor Gómez, Edgar Sans, Adrià León –equip inicial–, Gerard Esparza, Marc Jordan, Oriol Cortés, Eloi Gutiérrez, Guillem Dolz, Carlos Marín i Gerard March

Club Handbol Sant Vicenç: Carlos Elena, Samuel Ríos, Josep Mª Grau, José Mª Fernández, Javi Pérez, Daniel Ribas, Miquel Àngel Grau –equip inicial–, Victor Hijano, Xavier Costa, Arnau Senserrich, Albert Ferres, Sargi Marsé, Albert Hueso i Xavier Roca

Parcials: 8-13, 15-12 (23-25)

Instal·lació: Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler

Públic: 60 espectadors.

Un partit intens, ple de tensions per un Club Handbol Sant Cugat que s'ha estampat una vegada i una altra contra la incansable defensa del CH Sant Vicenç. Aquest, un equip d'una lliga inferior, no s'esperava pas guanyar contra els de vermell-i-negre, que juguen a 1a Estatal i que han acabat la lliga en 8a posició. Si s'hagués de destacar un jugador, aquest sens dubte seria Xavier Costa, porter del Sant Vicenç, que ha fet un partit excel·lent, aturant una vegada darrere l'altra les envestides dels jugadors santcugatencs.

Amb aquesta derrota, els de Sant Cugat s'acomiaden de la Copa Catalana per segon any consecutiu. L'any passat van perdre a la final, a la prorroga, contra l'Handbol Bordils per 31 a 30.

Nervis, tensió i mala sort

Aquests han estat els ingredients que han donat la victòria a un Sant Vicenç que ha aguantat de forma fèrria durant tot el partit a un Sant Cugat tècnica i físicament superior, però que ha pecat d'excés de confiança. Pel seu torn, els de Sant Vicenç no han perdonat i a base de contraatacs molt més encertats que els dels locals han aconseguit un avantatge que han sabut mantenir durant tot el partit.

A la segona part, el CH Sant Cugat ha sortit més concentrat, i la remuntada s'ha fet visible, però els continus tirs estavellats contra el travesser o contra Costa, el porter del Sant Vicenç, han anat fent minvar la confiança dels locals i els contraris han acabat imposant el seu ritme, a base d'agressivitat, pèrdua de temps i enlentint el joc, que ha acabat per desestabilitzar al CH Sant Cugat.

Els del Sant Vicenç han viscut molt intensament el partit, veient possible l'oportunitat de la victòria, i sovint han acabat perdent els papers i demostrant mala actitud esportiva, fins al punt que David Aguilar, l'entrenador, ha vist una targeta groga a mitjan segona part, o Javier Pérez, que ha estat expulsat durant 4 minuts per encarar-se a l'àrbitre.

Últim partit de Rubiño

Armand Rubiño s'acomiada definitivament en el que ha estat el seu últim partit al timó del CH Sant Cugat. Rubiño ja havia anunciat la seva retirada, que seria un cop finalitzada la Copa Catalana. Un cop eliminats, en un partit més complicat del què hauria d'haver estat, s'acaba la temporada pels de vermell-i-negre, que l'any vinent seran entrenats per David López.