Maria Arnaiz i Pep Marí reflexionen sobre l'estil de vida d'alt rendiment

La psicopedagoga i el cap de departament de Psicologia de l'Esport del CAR han intervingut en una conferència dirigida a docents de centres de Sant Cugat

Marta Arnaiz, psicopedagoga del CAR, i Pep Marí, cap de departament de Psicologia de l'Esport del CAR, han impartit la conferència "Necessitats i recursos de l'estil de vida d'alt rendiment" emmarcada en la jornada de portes obertes per a docents de Sant Cugat, aquest dimarts al vespre. Durant aproximadament dues hores, docents de centres de Sant Cugat han pogut conèixer com es treballa amb els esportistes des del punt de vista acadèmic i esportiu, i quines són les necessitats que requereixen.

Marta Arnaiz ha intervingut en la primera meitat de la xerrada per parlar del model d'ensenyament, la relació entre l'ensenyament i l'activitat esportiva i els problemes als que s'han d'enfrontar. En definitiva ha parlat sobre el perfil de l'alumne del CAR i com es coordina.

Pep Marí s'ha centrat en el perfil de l'esportista i l'estil de vida d'alt rendiment, que l'ha definit en quatre punts: dóna prioritat a la preparació esportiva (això implica ordenar i establir la resta de prioritats per gestionar millor el temps); necessita tres punts de suport; l'esportista paga tot el preu, és a dir, assumeix un risc amb la possibilitat que no aconsegueixi el seu objectiu; i finalment competeix periòdicament.

Un cop acabades les dues intervencions, els docents assistents han resolt els seus dubtes en el torn de preguntes, i s'han emplaçat a assistir a una visita guiada del nou mòdul esportiu. Aquest acte s'emmarca en la celebració del 25è aniversari del CAR.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem