Marta Marrero es col·loca líder en el rànquing del World Padel Tour

La santcugatenca i la seva parella, Alejandra Salazar, s'han adjudicat l'Hp Xcam Sevilla Open

La santcugatenca Marta Marrero s'ha situat en la primera posició del rànquing del World Padel Tour (WPT), després d'adjudicar-se amb la seva parella Alejandra Salazar l'Hp Xcam Sevilla Open. Aquesta és la segona vegada que Marrero i Salazar són número 1. Ja ho van ser durant una o dues setmanes el 2015.

Marrero-Salazar li han pres el número 1 a les germanes bessones Mapi i Majo Sánchez. En la final de la prova de Sevilla, Marta Marrero i Alejandra Salazar han superat aquest diumenge, 25 de setembre, a la parella Lucía Sainz-Gemma Triay, per 6-3 i 7-5.

Marrero: "Intentarem acabar la temporada en el número 1"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Marta Marrero ha assegurat que "estem molt contentes per ocupar la primera posició al rànquing del World Padel Tour, però el més important és mantenir-lo. Treballarem per intentar arribar a final de temporada sent la parella número 1".

Queden tres proves

Queden tres proves per acabar el campionat. Aquestes es jugaran a A Coruña (del 12 al 16 d'octubre), Saragossa (del 26 al 30 d'octubre) i Sant Sebastià (del 30 de novembre al 4 de desembre).

Amb el que va de temporada Marrero-Salazar han aconseguit guanyar 25 dels 29 partits que han disputat, amb un balanç de 4 títols i 2 subcampionats. Han guanyat a València, Madrid, el Màster de Montecarlo i Sevilla.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem